prophector isimli üyenin son içerikleri

1. P

Bilgisayarım sizce kaç TL eder?

benim kasa bile 3, 3,5k ediyor aga 2k az degıl mı ne
  2. P

eyvallah
  3. P

Teker teker pek uğraşmak istemiyorum en son 6000 - 6500'e bırakıyorum. Sence bu fiyat nasıl?
  4. P

1 tane ölü piksel var sadece iyiden kastın ne tam anlamadım ama
  5. P

- Monitör = 29'' LG 29UM68-P UltraWide 21:9 - Klavye = GameBooster G918 Fire Storm RGB - Mouse = MSI GG GM08 Clutch...
  6. P

Bilgisayarı yeni açtığımda fan sesi geliyor

değiştireceğiz artık yapacak bir şey yok
  7. P

Kasa da yeni sayılır 9 ay önce satın almıştım. NZXT'nin kasası orijinal fanı
  8. P

Bazı yerlerde yağlamak gerekiyor falan yazmışlar. Tam olarak sökünce neresini yağlamak gerekiyor veya böyle bir şey yapmaya gerek var mı?
  9. P

Yaşamak için bir sebep?

Bulunduğun durum, ortam, imkanlar ne olursa olsun, sağlıklı olduğun sürece bir bardak çay ile mutlu olmayı biliyorsan, zaten hayatın, günün sonunda elbet biraz daha konforlu hale gelip, daha iyi bir yerde olabileceksin. Kendi imkanların yettiği sürece elindekiyle mutlu olamazsan, yaşamanın zaten...
  10. P

Bilgisayarı her açtığımda üst egzoz fanından ses geliyor. Genelde bilgisayarı uzun süre sonra açtığım zaman, fan traktör gibi çalışıp, yaklaşık 1 dakika sonra falan ses kesiliyor ve normal bir fan gibi çalışmaya devam ediyor. Fanı temizledim, pc içerisindeki tozları defalarca almama rağmen sorun...
  11. P

Bilgisayarım kaç TL eder?

Pasif agresif kişilik bozukluğun olabilir. En yakın zamanda psikiyatriste git, muhtemelen bir kutu xanax yazar veya hastaneye yatırır. İncelemek lazım, değişik bir varlık. :d
  12. P

sağol öneri için 1675987899 öneri için sağolun
  13. P

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 1675987268 her seferinde 1 tane fazladan gülücük attım 1675987314 6300tl'ye direkt elden çıkarabilir miyim? 1675987396 Onu bunu boşver de kaç tl eder pc sence? elden çıkarabileceğim fiyat nedir? 7500'e koysam pazarlıkla 6300'e bıraksam nasıl olur?
  14. P

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
  15. P

:D :D :D :D :D :D :D :D
Geri