Bilgisayarım kaç TL eder?

İnsanın anadilini düzgün kullanması güzel bir şey tabi ama herkesten aynı performansı beklemek yanlış bir şey sonuçta burası bir devlet dairesi ya da TDK değil, arkadaş teklif vermiş ve fikrini söylemiş terslemeye ya da üst perdeden konuşmaya lüzum yok.

İnsanın anadilini düzgün kullanması güzel bir şey tabi ama herkesten aynı performansı beklemek yanlış bir şey sonuçta burası bir devlet dairesi ya da TDK değil, arkadaş teklif vermiş ve fikrini söylemiş terslemeye ya da üst perdeden konuşmaya lüzum yok.
:D :D :D :D :D :D :D :D

Son düzenleme:
Monitörün kasan çok güzel ama bilgisayarın kendi biraz alt seviye bunu bu şekilde satman biraz zor en azından monitörü ayrı satman daha olası

Ek olarak dil bilgisinden çok forumda saygılı konuşmanı tavsiye ederim.

Monitörün kasan çok güzel ama bilgisayarın kendi biraz alt seviye bunu bu şekilde satman biraz zor en azından monitörü ayrı satman daha olası

Ek olarak dil bilgisinden çok forumda saygılı konuşmanı tavsiye ederim.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Son düzenleme:
İnsanın düzgün iletişim kurabilmesi için önce kendi ana dilini öğrenmesi gerekli. Karşındakinin neye ihtiyacı, hangi yardıma ihtiyacı var, ne konuda yardım istiyor gibi gibi şeyleri anlayıp kavramak için bunlar önemli şeyler. Basit dil kullanımı için de TDK dairesinde olmamıza gerek yok. Adı üstünde anadil. Ayrıca kimseye üst perdeden de baktığım yok. Ben fiyatını koyarım, veren verir, vermeyen vermez. Bu kadar basit yani.
Post automatically merged:

Hadi neyse yazım hatasını geçtim. Orada demek istediğim, ''parçaları ayrı ayrı satmıyorum'' cümlesi ne anlam ifade edebilir?
Tanımadığın birine ''hadi abicim'', ''ne anlatıyorsun sen'' gibi söylemler üstten konuşmaktır, anadil konusunda hak verdim zaten o konuyu uzatmana gerek yok, karşı taraf haklı ya da haksız demedim terslemene gerek yok dedim, karşı taraf her zaman seninle aynı seviyede olmayabilir yine de dil bilgine ek olarak tevazu sahibi de olmanı tavsiye ederim.

anlaşabildiğin sürece üs düzey yazıma gerek yok bennde internette hiç dikkat etmeden yazarım çünkü uğraşmaya gerek yok ve terslemende yanlış adam fikrini belirtmiş bana göre de saçma bir fikirdi ama böyle ithamlar boş

asıl konuya gelirsek 6k zorlarsan 7kya satarsın bence 7,5kdan ilan koymak en iyisi

Tanımadığın birine ''hadi abicim'', ''ne anlatıyorsun sen'' gibi söylemler üstten konuşmaktır, anadil konusunda hak verdim zaten o konuyu uzatmana gerek yok, karşı taraf haklı ya da haksız demedim terslemene gerek yok dedim, karşı taraf her zaman seninle aynı seviyede olmayabilir yine de dil bilgine ek olarak tevazu sahibi de olmanı tavsiye ederim.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

her seferinde 1 tane fazladan gülücük attım

anlaşabildiğin sürece üs düzey yazıma gerek yok bennde internette hiç dikkat etmeden yazarım çünkü uğraşmaya gerek yok ve terslemende yanlış adam fikrini belirtmiş bana göre de saçma bir fikirdi ama böyle ithamlar boş

asıl konuya gelirsek 6k zorlarsan 7kya satarsın bence 7,5kdan ilan koymak en iyisi
6300tl'ye direkt elden çıkarabilir miyim?

Sadece adamın kasası için değil mi
Onu bunu boşver de kaç tl eder pc sence? elden çıkarabileceğim fiyat nedir? 7500'e koysam pazarlıkla 6300'e bıraksam nasıl olur?

Son düzenleme:

olabilir ama bence biraz daha zorla hemen ilk gelene satma 7k bandında satmaya çalış satamazsan düşürürsün yavaş yavaş

Onu bunu boşver de kaç TL eder pc sence? elden çıkarabileceğim fiyat nedir? 7500'e koysam pazarlıkla 6300'e bıraksam nasıl olur?
kasan 4k gibi monitör 2k klavye mausa 400tl
İyi gibi

7.5k ya Koy kanka pazarlıkla inersin adam anliyorsa direk ilk elemana satma ama biraz bekle
sağol öneri için

kasan 4k gibi monitör 2k klavye mausa 400tl
İyi gibi
olabilir ama bence biraz daha zorla hemen ilk gelene satma 7k bandında satmaya çalış satamazsan düşürürsün yavaş yavaş
öneri için sağolun

Kasa 3.5k civarı. Karakterin ise 5 para etmez.
Pasif agresif kişilik bozukluğun olabilir. En yakın zamanda psikiyatriste git, muhtemelen bir kutu xanax yazar veya hastaneye yatırır. İncelemek lazım, değişik bir varlık. :d

Geri