Bu sene girmeyeceğim 2027 Mart gibi açılıyor kayıtlar o zaman başvuracağım
1777319425
Bilmiyorum romanya hakkında hiç araştırma yapmadım siz önerir misiniz
Dostlar merhaba bu aralar aklımda yurt dışında üniversite okumak var aklımdaki bölüm siber güvenlik Polonya ve İtalya arasında kaldım. İtalya 10k euro hesabında para olmalı diyor Polonya da böyle bir zorunluluk yok 2K Euro olsa bile kabul oluyor siz ne düşünüyorsunuz başka önerebileceğiniz şehir...
Haklısınız şimdi aklımda şöyle bir plan yaptım açıktan tıbbi dokümantasyon okuyacağım iki yıl boyunca azar azar kpss çalışacağım aynı zaman da bir işte çalışacağım hem birikim yaparım hem de okul okumuş olurum
Herkese selam aklımda açıktan 2 yıllık grafik tasarım okuyup ozalit dükkanı açmayı düşünüyorum sizce bu işte para var mı kartvizit düğün davetiyesi afiş el broşürü gibi şeyler tasarlayacağım siz ne düşünüyorsunuz
Mental olarak vazgeçeceğimi sanmıyorum bu benim son şansım bu yüzden ne olursa olsun çalışmak zorundayım
1776490788
Yatay geçiş malesef alttan Dersim olduğu için imkansız
Bu arada söylemeyi unuttum şuna Biyoloji okuyorum dedim diş dersleri olan biyofizik Biyoistatistik Biyokimya derslerini gördüm ve hepsinden geçtim bu derslerden muaf olur muyum
Evet az süre değil
1776440078
Biyoloji bölümünü sevmeme nedenim aşırı detaylı olması ben aslında tyt ayt Biyoloji seviyormuşum onu anladım diş bölümünü gerçekten seviyorum