ProteinTozu isimli üyenin son içerikleri

1. P

16 ayda YKS derece yapılır mı?

Tamamdır teşekkür ederim başkaları da cevap verirse çok güzel olur
  2. P

10 ayımı ayt ye vereceğim bu 10 ayda tyt için deneme çözsem yetermi kitap almayı da düşünmüyorum tabletten indirip çözeceğim
  3. P

Peki yaparken önerebileceğiniz birşeyler varmıdır şunu şöyle yapsan daha iyi olur gibi
  4. P

Evet soru başlıktaki gibi şu an sınava 4 ay kaldı şu an TYT 45-50 net yapıyorum dört ayda hedefim TYT netimi 80-85 civarına çıkarmak şu anlık sadece TYT başvurusu yaptım aynı zamanda da üniversite okuyorum istediğim bir bölüm değil OBP bu sene kırılacak ben de diğer sene kırılmadan girmek...
  5. P

DGS ile bilgisayar Mühendisliğine geçiş

Evet baktım 68 sıralama ile kapatmış ama aklıma şu vardı iki sene DGS çalışmak bir sene YKS çalışmaktan daha mantıklı geliyordu ama ders saydırma olayı biraz tedirgin ediyor beni çoğu ders sayılmıyor eğer sayılıyor olsaydı kesinlikle bu yolu deneyecektim yine de araştırmaya devam ediyorum en...
  6. P

Kral okul farkı çok gazi üni de okumak ile Harran Üniversitesinde okumak aynı değil kimisi kendini geliştirmek önemli diyor inanıyorum onlara ama iyi bir üniversite olmazsa iş yapamazsın 1771747452 Hangi bölümden geçiş yaptılar acaba
  7. P

Hocam baktım ama sizin söylediğiniz bölüm dört yıllık ben daha önce lisans bölümüne yerleştim yine de bakacağım
  8. P

Mezun olduğunuz zaman hangi alanda çalışıyorsunuz tahmini maaşlar ne bilgi verebilirmisiniz
  9. P

Zaten üniversite bir basamak network oluşturmak için lazım yoksa orasda dört senede öğreteceklerini ben iki yıkda gene öğrenirim
  10. P

Yine de uyarınız için teşekkür ederim
  11. P

Yanılıyorsunuz Hocam henüz yapay zeka o kadar gelişmedi bilgisayar Mühendisliği bitmesi neredeyse imkansız nede olsa yapay zeka dediğiniz sistemi bile bir mühendis yazıyor 1771682159 Bazı yerlerde genellikle 2. Sınıftan başlatıyor deniyor ama biraz daha araştırmam lazım
  12. P

Herkese merhaba, bu mesajı üçüncü yazışım şimdi sorum şu bu sene TYT sınavına girip Gazi Üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümüne gitmek istiyorum o bölümü bitireceğim sırada DGS çalışacağım sonra DGS ile Gazi Üniversitesi bilgisayar Mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum ön lisans...
  13. P

Önlisans KPSS sınavı

Evet ben de onun için önlisans okuyup atanmayı düşünüyorum önerebileceğiniz bölüm varmı acaba
  14. P

Önlisans KPSS sınavı

Özel fen Lisesi
  15. P

Önlisans KPSS sınavı

Cevap..
Geri