Hocam konuyu hortlatıyorum ama bende ürünü tesadüfen keşfedip geçen gece satın aldım.
Sizin görüşünüz nedir? Thermal Grizzly kyronute extreme kullanıyordum...
#REKLAM
Oyunun Kurallarını Değiştirin!
Yepyeni AMD Radeon RX 9000 Serisi ve diğer Radeon ekran kartları ile donatılmış tavsiye sistemler peşin fiyatına...
Merhaba.
Şu anda thermall grizzlly kyronut extreme kullanıyorum ve oldukça memnunum ama bu termal macunu bir platformda gördüm.
İletkenlik değeri de çok iyi...
Blueetouth modelini kullanıyorum ve çok memnumum.
7.1 Sound gelmiyor diyenlere bakma çoğu araştırma yapmayı bilmiyor.
Razer canlı destekten yazdığında bile...
VDS'leri 2025 yılı itbariyle yayından kaldırmıştık :/
Harici olarak toplu domain alımı ya da farklı alanlarda beklentiniz var mı peki?
VDS/VPS paylaşımlı...
Arkadaşlar selam.
Türkiye'de bulunan ve ICANN onayı olan sayılı firmadan birisinde çalışmaktayım.
Domain & Hosting arayışında olanlar ne tür kampanya ve...
O meseleyi konuşup günde 8 saat olarak okeyletsin aga ücret zaten düşük + günlük 12 saat öyle gelirsem dayanamam vs derse adam düşürür diye düşünüyorum. Bu...
Yapılır.
Sadece para odaklı düşünme işi öğrenme + çevre geliştirme ve iş hayatını anlama fırsatın var.
Yaşım 23 kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve iyi bir...
Şu anda da ofis koltuğum var çok rahatsız değilim hani kafama yatmazsa almasam da olur ama sırt kısmını yaslamayı arada da ayaklarımı uzatarak çalışmlayı...
Merhaba.
Evden çalışan ve zamanını bilgisayar karşısında geçiren birisiyim.
Günde belki 12-14 saat pc karşısındayım.
Şu anda bir koltuğum var ama arka kısmı...
Arkadaşlar selam CFM değeri 50+ üzerinde olan ve her şeyi (kontrolcüsüne kadar) toplu alabileceğim kasa fanı arıyorum.
İnce hesapta lianli var 120'lik ama...
Fotoğrafta işaretli olan 2 adet pin kırıldı ve tutmuyor ama kontrolcü sağlam ve çalışıyor.
Bu Pinleri tutturmak için olan şeyi nereden, nasıl bulabilirim...