proxcis isimli üyenin son içerikleri

1. P

Cs Go İçin Monitör Önerisi

Samsung G4 öneririm
  2. P

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

https://www.trendyol.com/pierre-cardin/siyah-slim-fit-100-pamuk-bisiklet-yaka-basic-tisort-50325307-vr046-p-1133561962?merchantId=150370&itemNumber=1583724387&boutiqueId=61 Trenyolda 350 TL gözüküyor, bilginize
  3. P

🔥İndirim Sporcular Waspco İndirimi 36gr X 12 Adet 387,95 Tl

Fiyatlar güncellendi sonra 30-40 TL civarında artırdılar
  4. P

Yani bence alınır. Benim fiyat indeksim: Ülkerin iğrenç katkılı çikolata fiyatları = sağlıklı ve katkısız bir ürün fiyatı Arasında fark yok ya da çok az ise düşünmeden alıyorum. Zira markette aldığın en dandik bir gofret bile 10-15 TL. Bunda tanesi 32 TL denk geliyor. N11'de kampanya var 4 al 3...
  5. P

100% Katılıyorum. Açıkçası 1 ay lor ile yaptığım besin kombolarıyla geçirdim :D Tek yaşıyorum haliyle bazen hiç öyle tavuk, et yapacak halim olmuyor. Günlük 1-2 gram proteinle kalmaktansa bu tür ürünlerle birlikte en azından 20-30 gram protein almak için tercih ediyorum. Zaten bu tür ürünlere...
  6. P

Tat olarak çok kötü. Hurma + doğal yapılıyor biliyorum ama aşırı sertti, beğenmemiştim
  7. P

O şekilde daha hesaplı da forumun genel kitlesi üni - lise öğrencisi civarında onların bi anda sadece bu tür bir bar için 1100 TL bütçe ayıramayacağını da unutmamak lazım (genel pek çok insan oluşturamıyor asgari ücret zaten 28k)
  8. P

Selamlar. Spor yapanlar, fit kalmayı isteyip Ülker'in aromatiklerini tüketmeyi istemeyenler satın alabilirler. https://www.hepsiburada.com/waspco-bitter-cikolata-kapli-protein-bar-karma-36gr-x-12-adet-3-cesit-p-HBCV000087LX5Z?magaza=Waspco Adet 32 TL'ye denk geliyor. Fiyat olarak ucuz geldi...
  9. P

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Depodan baktım direkt de zaten routermış :(
  10. P

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

https://www.amazon.com.tr/Mercusys-MR25BE-Destekli-1000Mbps-Dual-Band/dp/B0F12GCR4D/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2U9HKYDSDBORC&dib=eyJ2IjoiMSJ9.9ftSLHjhoX67ETyoJShJtlblLwSkq2-wSGbZrWmTkpBnHrHFFyreCTkdkMthiJtkhudfSdXEHrSWrACB0o0kFJYA69UWrBIMX9N9TEpESIk.MXcP_bBO1QGDmuj...
  11. P

Yardım OptikSwitch KeyCap Değişimi

Düzenleme: Küçük bir iğneyi ısıttım ve çıkartmaya çalıştığım kısmın içine doğru bastırdım. İçine yapışınca çekerek çıkarttım. (Çok sıkı ve gelmiyorsa da iğneyi düz bastırıp yukarı kısımdan çakmakla ateş tutarsanız ateş aşağıya gidiyor ve kolayca çıkartabiliyorsunuz.
  12. P

Yardım OptikSwitch KeyCap Değişimi

Merhaba. Optik switch asus rog klavyem var. Caps tuşu vs kırılmıştı ondan uyumlu bir keycap seti aldım fakat kırılan tuşun 2 tırnağı switchin üzerinde ve cımbızla vs alamıyorum. Bunu en kolay nasıl çıkartabilirim acaba?
  13. P

Yardım FC 26 + Forza 5 İçin GamePad Önerisi

Monsterdan sonra ucuza gitmeyi hiç istemedim valla az önce satın aldım GameSir Nova 2 Lite Kablosuz Oyun Kumandası - Siyah olarak. Teşekkürler
  14. P

Son önerileri alabilir miyim? Sipariş vereceğim
  15. P

Forumda aşırı öneri gördüğüm için Cyclone 2 almıştım ama o fps içinmiş (tetik vs) pek oynamıyorum zaten ondan iptal ettim eğer sabaha kadar aksi yorum gelmezse bende bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler
Geri