proxcis isimli üyenin son içerikleri

1. P

KREDI KARTI ASGARISINI ODEYEREK BORC KAPANIR MI

Faiz işler. Sen ona bakarsan 10k çekip 1 ay vade ertelersen onun için de faiz biner. Kısacası: Kredi Kartını Akıllıca kullanmazsan 1 yıl sonraki maaşını bile yersin.
  2. P

I5 13400F + 4060TI 8 GB ile 2K Monitöre Geçmek HK

Valla şu ana kadar oynadığım bütün oyunları ultrada vs oynadım :D
  3. P

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

İmzadaki site isimtescildeymiş :D Kampanya varken bari taşıyın bir yere uygun fiyattan yenileyin Verisign zam açıklar tekrardan
  4. P

Öneri Macbook aldım ama çok karışık alışabilir miyim sizce?

Oyun vs oynamıyor + gününün çoğunu pc de geçiriyorsan maks 1 ay
  5. P

I5 13400F + 4060TI 8 GB ile 2K Monitöre Geçmek HK

Merhaba. Kendimi bildim bileli FPS oyunları oynuyordum ama artık FPS oyunlarından sıkıldım ve şu anda sadece kafa dağıtmak için arada bir BF1 oynuyorum. Harici olarak FC 26 + Forza 5 gibi oyunları oynuyorum. Göz kalitesi, renk ve kaliteyi artırmak için bu sistem ile 2k geçmek mantıklı olur mu...
  6. P

Aslında buradaki bütün markalar genel olarak iyi. Mesela VDS/VPS kullanacaksam gidip HayalHosttan alırım, normal site açacaksam atakdan alırım (daha ucuz + hemen hemen aynı hizmet.) Alasytr da analiz ve incelemelerde iyi ama bir fiil büyük projelerimde kullanmadım ondan yorum yapamıyorum ama...
  7. P

Elements Envato Tema İsteği

Merhabalar. https://elements.envato.com/florazo-woocommerce-florist-flower-shop-elementor--PL7KGUV https://elements.envato.com/floria-flower-boutique-decoration-elementor-templa-SHMPN5K https://elements.envato.com/hanna-florist-flower-boutique-elementor-template-k-2TH7GT6 Bu temaları hesabı...
  8. P

Blackshark v2 pro 2023 alınır mı ?

Şu an V2 Pro 2023 kafamda müzik dinleyerek konuya girdim. Alınır, yeterli ve tatmin ediyor. Ben bir kaç kez düşürmeme rağmen kırılma vs olmadı. Genel olarak memnunum
  9. P

Voge Markası Kalitelimi

Voge iyi bir marka. Motosikleti genel olarak kaliteli sadece fiyatı ve parça muhabbetinden dolayı Türkiye'de henüz tutmadı. Almadan önce yetkili servislerini de araştırmanı öneririm. Morbidelli diye bir motosiklet markası var RKS M502N modelini getiriyor buı markanın. Henüz çok tutmasa da...
  10. P

🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Sade aldım şeker vs olmaması için (amacım kilo vermek)
  11. P

🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Güzel firmaymış :) Ürün bugün geldi gayet güzel en azından ürünün saçma sapan makinelerde 50 takla atılarak yapılmadığını gördüm. Lezzet olarak gayet iyiydi hatta züber vs göre daha kolay tok tutuyor. Mesajı ciddiye alıp 100 TL indirim yapması da iyi olmuş. Ben aldım ama 100 TL çok da önemli...
  12. P

Monitörümde çizgiler çıkıyor

Bende TAP basınca tetikleniyordu ama oyunu alt f4 kapatınca düzeliyordu. Senin durum panellik olabilir. HDMI kablosunu vs değiştirme imkanın var mı?
  13. P

Monitörümde çizgiler çıkıyor

4060TI ekran kartımda lol oynarken arada aynı şekilde sapıtıyor. Muhtemelen yazılımsal bir sorun çünkü harici hiç olmuyor
  14. P

Hazır site o zaman mantıklı. 1 ay olarak vs alabiliyorsanız alın deneyin olmazsa zaten süreyi uzatmazsınız
Geri