proxcis isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Baymak Elegant Eco 12 A++ 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima - 21990 TL

Askere gitmek için işten çıkmasam net alır geçerdim :) Şansızlık Garanti için bu indirimlere bonus flashtan katılın kombolanır. Bazen garantipayle ödeyince +60 TL vs veriyordu öyle yapın. (Geçen robot süpürge aldım 10k gelmişti.)
  2. P

🔥İndirim Roborock Q8 Max Pro Akıllı Robot Süpürge 12.399 TL

Ben baya önce aldım ama aldığım en mantıklı üründü. Şimdi 1 tane de anneme alıyorum
  3. P

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

Alternatifini aynı fiyata üretip satmadıkça neyin boykutunu ediyorsun? Savaş bitse 1 yıl içinde unutup gideceksin. (Depremde kaybettiğimiz 30.000'den fazla insanı unuttu bu insanlar) arabı unutmanın lafı mı olur? Şimdi bana "insanlığından utan" falan diyeceksen git Meskun-Mahal operasyonlarında...
  4. P

🔥İndirim Black Bruin Enerji 250 Ml - 23 TL

Beyler içeceği aldım ve görüş olarak söylüyorum; Almayın. Şekersizinde asit masit yok bildiğin enerji içeceği tadı geliyor ama zerre etkisi yok ya da güzel değil.
  5. P

Vibe Coding Nere Kadar Götürür?

Usta o kadar hızlı ve basit olsa bu işin kıymeti olmazdı :) Sürekli üretmeye, çalışmaya devam. Her ürettiğinde biraz tecrübe kazanacaksın sonrasında zaten analizlerle ilerleyecek, beklentiye gireceksin
  6. P

Vibe Coding Nere Kadar Götürür?

https://www.linkedin.com/posts/semih-aydin_gaesn-share-7484295446828482560-kzYW/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAC_oimkBVJzzl5s7pzN7yIZq0hzNVOf-2RU Burada ele aldım aslında. Götürür ama para kazandırmayacak bir projeye neden zaman + bütçe ayırayım ki?
  7. P

2 - 3 Bin TL Mouse Önerisi

Zenith Pro kullanıyorum ben memnunum genel olarak 1 yılı da doldurdum
  8. P

Bilgisayar Açılmıyor

RAMI yanlış taksa da PC başlamaz mı? Ekran vs gelmez okey de güç kesmemesi gerekir
  9. P

Bilgisayar Açılmıyor

Elinde hiç farklı bir power var mı ? Yoksa bence güç kısmını kontrol et belki butonda sorun vardır ana kartta start verdiren o butonun bağlı olduğu 2 tane pin olması lazım. 2 Pini sökersen (benim ana kartta en altta sağ tarafta) makasla söktüğün uçları birbirine değdirerek PC başlatmayı dene...
  10. P

Türk Telekom Prime Kullanlar - 250 TL Akaryakıt Kodu Veriyor

Uygulamalardan gidip kampanya, avantajlar vs gibi bir alna var orada kampanya gözükmüyorsa yoktur
  11. P

Aç kapa yapıyorlar sanırım ben de tam olarak anlamadım
  12. P

Bazı cihazlarda veriyor bazılarında vermiyor
  13. P

Hayır sadece mobil uygulamaya gir kayıt ol yeterli. Kodu direkt kullanabiliyorsun. Motosikletler uygulamada yer almıyor onu da istasyondan kaydettirebiliyorsun
  14. P

Geçen sefer kullandım hocam. Kartla ilgili bir zorunluluk vs yok hocam direkt uygulamadan kodu giriyorsunuz ve puan olarak tanımlanıyor. Herhangi bir istasyondan da direkt öderken uygulamayı gösteriyorsun onlar çekiyorlar
  15. P

Arkadaşlar mobil uygulama üzerinden Petrolofisinde geçerli 250 TL yakıt kodu veriliyor. Kullanmayan varsa özelden vs atmayı isterseniz motor için kullanabilirim. Teşekkürler https://bireysel.turktelekom.com.tr/prime/turk-telekom-prime-ayricaliklari/petrol-ofisi
Geri