proxcis isimli üyenin son içerikleri

1. P

Razer Gigantus VS SteelSeries QcK+ - Hangisini Almalıyım?

Selamlar, Masa boyutunda Classe Pro mousepadim var ama daha iyi, kaygan ve hissiyatı iyi bişiy almayı istiyorum. FPS oyunları oynuyorum ağırlıklı. Sizce hangisini tercih etmeliyim...
  2. P

İlk defa ihtiyaç kredisi çekeceğim

Sigorta prim tutarını krediyi çektikten sonra genellikle iptal edebiliyorsun. O aslında senin başına bir durum gelirse diye borcun ödenmesi için eklenen bir sigorta (detayını kontrol edebilirsin.) Ödeme gününü dikkatli seç + aylık ödeme miktarını kontrol et sonrasında çekebilirsin. Otomatik...
  3. P

İyi mikrofonlu gaming kulaklık önerisi

Razer V2 Pro 2023 öneririm
  4. P

Yardım 50cc motor yakıt tüketimi

Sürüş şekli + yol önemli. Sürekli dur kalk + tapa gaz gidiyorsan her araç yakıtı içer. Sakin kullanıyorum, çok durk kalk yapmıyorum diyorsan evet fazla 100 km'de onu yakman lazım normal şartlarda
  5. P

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

Hayırlı olsun :D
  6. P

QNB'DE Hesabımız mı var? Bir Daha Düşünün (Serenay Kekeç) Rezilliği

QNB Türkiye Pazarlama Müdürü olan (Pamuk gibi yükselen) Serenay Kekeç'in sahte sosyal medya hesaplarını açarak Türkiye Cumhuriyetini Terörist Devlet olarak nitelendirilmesi günyüzüne çıktı. QNB bu durumda bile ilgili kişiyle direkt olarak bağını kesmek yerine "süreci bitirene kadar işten el...
  7. P

🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

Kredi kartım çok şişmiş olmasaydı + 2 monitörüm olmasa banko geçerdim :D Elimde G3 ve G4 monitörler var Samsungun sorunsuz, alacak olan olursa uygun fiyata satayım bunu alayım
  8. P

Robot süpürge önerisi

Markayı bilmiyorum. Ben almadan önce araştırma yaptım + ürün yorumlarını okudum ve Roborock aldım. Memnunum şu ana kadar bir sorun/sıkıntı çıkartmadı. Tasarımı ve işlevselliği güzel. Sadece yedek parçasını direkt bulup alamıyorsun tek kötü yanı o (paspas, dönen zımbırtı vs.)
  9. P

Robot süpürge önerisi

Bütçe yüksek ise roborock qervo serisi. Düşükse de S ya da Q 8 Max serisi
  10. P

🔥İndirim Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde İndirim Başladı 🔥 ( 9 TAKSİT )

2K Monitör vs var ise öneriyorsanız link atar mısınız çekeyim
  11. P

Kardeşime masaüstü dizmek istiyorum yardımınıza ihtiyacım var

Konudan bağımsız sen çok iyi bir abisin <3
  12. P

KREDI KARTI ASGARISINI ODEYEREK BORC KAPANIR MI

Faiz işler. Sen ona bakarsan 10k çekip 1 ay vade ertelersen onun için de faiz biner. Kısacası: Kredi Kartını Akıllıca kullanmazsan 1 yıl sonraki maaşını bile yersin.
  13. P

I5 13400F + 4060TI 8 GB ile 2K Monitöre Geçmek HK

Valla şu ana kadar oynadığım bütün oyunları ultrada vs oynadım :D
  14. P

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

İmzadaki site isimtescildeymiş :D Kampanya varken bari taşıyın bir yere uygun fiyattan yenileyin Verisign zam açıklar tekrardan
Geri