Beyler içeceği aldım ve görüş olarak söylüyorum; Almayın.
Şekersizinde asit masit yok bildiğin enerji içeceği tadı geliyor ama zerre etkisi yok ya da güzel değil.
Usta o kadar hızlı ve basit olsa bu işin kıymeti olmazdı :)
Sürekli üretmeye, çalışmaya devam.
Her ürettiğinde biraz tecrübe kazanacaksın sonrasında zaten analizlerle ilerleyecek, beklentiye gireceksin
https://www.linkedin.com/posts/semih-aydin_gaesn-share-7484295446828482560-kzYW/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAC_oimkBVJzzl5s7pzN7yIZq0hzNVOf-2RU
Burada ele aldım aslında. Götürür ama para kazandırmayacak bir projeye neden zaman + bütçe ayırayım ki?
Elinde hiç farklı bir power var mı ?
Yoksa bence güç kısmını kontrol et belki butonda sorun vardır ana kartta start verdiren o butonun bağlı olduğu 2 tane pin olması lazım.
2 Pini sökersen (benim ana kartta en altta sağ tarafta) makasla söktüğün uçları birbirine değdirerek PC başlatmayı dene...
Hayır sadece mobil uygulamaya gir kayıt ol yeterli.
Kodu direkt kullanabiliyorsun.
Motosikletler uygulamada yer almıyor onu da istasyondan kaydettirebiliyorsun
Geçen sefer kullandım hocam. Kartla ilgili bir zorunluluk vs yok hocam direkt uygulamadan kodu giriyorsunuz ve puan olarak tanımlanıyor. Herhangi bir istasyondan da direkt öderken uygulamayı gösteriyorsun onlar çekiyorlar
Arkadaşlar mobil uygulama üzerinden Petrolofisinde geçerli 250 TL yakıt kodu veriliyor.
Kullanmayan varsa özelden vs atmayı isterseniz motor için kullanabilirim.
Teşekkürler
https://bireysel.turktelekom.com.tr/prime/turk-telekom-prime-ayricaliklari/petrol-ofisi
Millete yaranamazsın aga.
Adamlar ülkerin sattıkları radyoaktif gofret fiyatlarına bile bakmadan çok pahalı ya da sporcular almaz diyor :D
Herkes sanıyor ki spor yapanlar 15-23 yaş aralığında 7/24 boş zamanı olan kişiler.
Ben çekiyorum 1 tane stok olarak kalsın evde.
Teşekkürler (arada sırada...
Ben zaten doğallıktan yanayım hocam.
Günlük pratik diye sürekli protein tozuna abanmanın bir anlamı yok.
Gerçekten zaten tavuk, et, balık ya da erişte, nohut gibi şeyler yiyenler için BCAA, Creatin vs bile ihtiyacı kalmıyor zaten doğal olarak alırsın.
Ha yine beynini desteklemek için git ekstra...
Pratik olmasından yana bir yanıtım yok ancak basit mantık bakalım.
Fitness için Protein + Creatin + BCAA ve pek çok vitamin almamız gerekiyor.
Protein tozunda sadece protini alıyorsunuz genel diğer vitaminler eser miktarda oluyor.
Evet ülkede tavuk vs de çok ucuz değil ancak sonuçta spor...