Düzenleme: Küçük bir iğneyi ısıttım ve çıkartmaya çalıştığım kısmın içine doğru bastırdım. İçine yapışınca çekerek çıkarttım. (Çok sıkı ve gelmiyorsa da iğneyi düz bastırıp yukarı kısımdan çakmakla ateş tutarsanız ateş aşağıya gidiyor ve kolayca çıkartabiliyorsunuz.
Merhaba.
Optik switch asus rog klavyem var. Caps tuşu vs kırılmıştı ondan uyumlu bir keycap seti aldım fakat kırılan tuşun 2 tırnağı switchin üzerinde ve cımbızla vs alamıyorum.
Bunu en kolay nasıl çıkartabilirim acaba?
Forumda aşırı öneri gördüğüm için Cyclone 2 almıştım ama o fps içinmiş (tetik vs) pek oynamıyorum zaten ondan iptal ettim eğer sabaha kadar aksi yorum gelmezse bende bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler
Merhabalar.
Bu 2 oyun harici oyun oynamıyorum. Bilgisayar üzerinden kullanacağım.
Fifa oynarken tuşlardaki bekleem süreleri, ölü alan vs çok rahatsız ediyor. Monster'ın pusatını kullanıyorum ama tamamen fiyasko (tuşlar gerçekten aşırı geç basıyor 1-2 saniye gözle görülür.)
Forumda epey konu...
Selamlar,
Masa boyutunda Classe Pro mousepadim var ama daha iyi, kaygan ve hissiyatı iyi bişiy almayı istiyorum.
FPS oyunları oynuyorum ağırlıklı.
Sizce hangisini tercih etmeliyim...
Sigorta prim tutarını krediyi çektikten sonra genellikle iptal edebiliyorsun.
O aslında senin başına bir durum gelirse diye borcun ödenmesi için eklenen bir sigorta (detayını kontrol edebilirsin.)
Ödeme gününü dikkatli seç + aylık ödeme miktarını kontrol et sonrasında çekebilirsin.
Otomatik...
Sürüş şekli + yol önemli.
Sürekli dur kalk + tapa gaz gidiyorsan her araç yakıtı içer.
Sakin kullanıyorum, çok durk kalk yapmıyorum diyorsan evet fazla 100 km'de onu yakman lazım normal şartlarda