proxcis isimli üyenin son içerikleri

1. P

🔥İndirim Black Bruin Enerji 250 Ml - 23 TL

Beyler içeceği aldım ve görüş olarak söylüyorum; Almayın. Şekersizinde asit masit yok bildiğin enerji içeceği tadı geliyor ama zerre etkisi yok ya da güzel değil.
  2. P

Vibe Coding Nere Kadar Götürür?

Usta o kadar hızlı ve basit olsa bu işin kıymeti olmazdı :) Sürekli üretmeye, çalışmaya devam. Her ürettiğinde biraz tecrübe kazanacaksın sonrasında zaten analizlerle ilerleyecek, beklentiye gireceksin
  3. P

Vibe Coding Nere Kadar Götürür?

https://www.linkedin.com/posts/semih-aydin_gaesn-share-7484295446828482560-kzYW/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAC_oimkBVJzzl5s7pzN7yIZq0hzNVOf-2RU Burada ele aldım aslında. Götürür ama para kazandırmayacak bir projeye neden zaman + bütçe ayırayım ki?
  4. P

2 - 3 Bin TL Mouse Önerisi

Zenith Pro kullanıyorum ben memnunum genel olarak 1 yılı da doldurdum
  5. P

Bilgisayar Açılmıyor

RAMI yanlış taksa da PC başlamaz mı? Ekran vs gelmez okey de güç kesmemesi gerekir
  6. P

Bilgisayar Açılmıyor

Elinde hiç farklı bir power var mı ? Yoksa bence güç kısmını kontrol et belki butonda sorun vardır ana kartta start verdiren o butonun bağlı olduğu 2 tane pin olması lazım. 2 Pini sökersen (benim ana kartta en altta sağ tarafta) makasla söktüğün uçları birbirine değdirerek PC başlatmayı dene...
  7. P

Türk Telekom Prime Kullanlar - 250 TL Akaryakıt Kodu Veriyor

Uygulamalardan gidip kampanya, avantajlar vs gibi bir alna var orada kampanya gözükmüyorsa yoktur
  8. P

Aç kapa yapıyorlar sanırım ben de tam olarak anlamadım
  9. P

Bazı cihazlarda veriyor bazılarında vermiyor
  10. P

Hayır sadece mobil uygulamaya gir kayıt ol yeterli. Kodu direkt kullanabiliyorsun. Motosikletler uygulamada yer almıyor onu da istasyondan kaydettirebiliyorsun
  11. P

Geçen sefer kullandım hocam. Kartla ilgili bir zorunluluk vs yok hocam direkt uygulamadan kodu giriyorsunuz ve puan olarak tanımlanıyor. Herhangi bir istasyondan da direkt öderken uygulamayı gösteriyorsun onlar çekiyorlar
  12. P

Arkadaşlar mobil uygulama üzerinden Petrolofisinde geçerli 250 TL yakıt kodu veriliyor. Kullanmayan varsa özelden vs atmayı isterseniz motor için kullanabilirim. Teşekkürler https://bireysel.turktelekom.com.tr/prime/turk-telekom-prime-ayricaliklari/petrol-ofisi
  13. P

🔥İndirim Waspco Ürünün %60 İndirim Süper Fırsat🔥

Millete yaranamazsın aga. Adamlar ülkerin sattıkları radyoaktif gofret fiyatlarına bile bakmadan çok pahalı ya da sporcular almaz diyor :D Herkes sanıyor ki spor yapanlar 15-23 yaş aralığında 7/24 boş zamanı olan kişiler. Ben çekiyorum 1 tane stok olarak kalsın evde. Teşekkürler (arada sırada...
  14. P

🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Ben zaten doğallıktan yanayım hocam. Günlük pratik diye sürekli protein tozuna abanmanın bir anlamı yok. Gerçekten zaten tavuk, et, balık ya da erişte, nohut gibi şeyler yiyenler için BCAA, Creatin vs bile ihtiyacı kalmıyor zaten doğal olarak alırsın. Ha yine beynini desteklemek için git ekstra...
  15. P

🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Pratik olmasından yana bir yanıtım yok ancak basit mantık bakalım. Fitness için Protein + Creatin + BCAA ve pek çok vitamin almamız gerekiyor. Protein tozunda sadece protini alıyorsunuz genel diğer vitaminler eser miktarda oluyor. Evet ülkede tavuk vs de çok ucuz değil ancak sonuçta spor...
Geri