Psikon isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! Ugreen 20.000 mAh PD 3.0 Hızlı Şarj Powerbank 1.014TL

Birkaç gün sonra daha yüksek fiyattan satışa çıkarır gibi bir his var içimde bakalım... 😄
  2. P

Benim powerbank siparişini onaylayıp sonrasında iptal etti aynı şeyi yaşayan var mı?
  3. P

❌İndirim Bitti! Xigmatek VD964 Battle-Axe Ekran Kartı Fanı 349 TL

Bendeki stock pcb kullanıyor sıvı soğutma ile kullanmak isteyenler için tonla kit var da hava soğutma için pek denk gelemedim işte.
  4. P

Arkadaşımda arctic accelero vardı 1080 için kullanıyordu buz gibi yapıyordu fakat güncel nesil gpularda kullanılamıyor. 4000 5000 serisi soğutmaları genel olarak başarılı fakat 3000 serisi o kadar da iyi değil özellikle de 3080-3090ti arası kartlar. Senin dediğin gibi vram sıcaklığı konusu benim...
  5. P

?? Benim ekran kartımda da 3x92mm fan var destekleyen soğutucu vardır belki
  6. P

Bunun 350w tdpyi soğutacak versiyonu var mı 3080ti ile kullanmak için?
  7. P

Switch 2 için powerbank arıyordum iyi oldu 914 TL'ye çözmüş oldum teşekkürler
  8. P

🔥İndirim Spigen P10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 🔥1.338₺

Spigen p10 ile baseus h1i'yi kıyaslarsak hangisi daha iyi karşılaştırabilecek birisi var mı? Anc benim için çok önemli değil sporda kullanıyorum konfor ve ses kalitesi önemli benim için.
  9. P

🔥İndirim Cam Mouse Pad 1300 TL

Almayın aldırmayın cam mousepad birkaç ay kullandım sürekli camsil sıkıp bezle temizlemekten yoruldum yazın terleyince daha da beter oluyor.
  10. P

🔥İndirim Juo 20000mAh 130W Powerbank 2.209,70TL

Güzel duruyor ama uçakta 27000mah üstü sıkıntı oluyor sanırım sorun çıkarırlar mı?
  11. P

Shein indirimli ürünler

Cpu gpu gibi bileşenlerin frekans sıcaklık fan hızı vs bilgilerini göstermek için kullanacaksanız alın yoksa almayın. Ben oled monitörde bunları görmek istemediğim için aldım.
  12. P

Shein indirimli ürünler

Böyle gamepadler alamazsın pilli ürünlere izin vermiyorlar
  13. P

Shein indirimli ürünler

İkinize de teşekkür ederim ben de aldım şimdi, umarım 6 şubattan önce gelir 😀
  14. P

Shein indirimli ürünler

Bunu ben de denedim de lcd ekranı chrome anasayfasında yazdığımda gamesir x5 lite gibi alışveriş sekmesinde karşıma çıkmıyor o yüzden yapamadım
  15. P

Shein indirimli ürünler

Nasıl yaptın? Ben lcd ekran için kuponu kullanamıyorum
Geri