Almayın ya böyle markaları hatta sürekli instagramdan reklam veren türk markalarında almayın bir öncü olarak hard line var senelerdir onlar güvenilidir
itiraz etmemişler knk 24 ünde sonuclanmıs halen karsı bir şey yok ptt'den kagıt gelmedi nasıl müracet etcem bilmiyorum kağıdın cıktısını mı almam lazım
Merhaba dostlar medimarkt razer mouse'mı 2 ay serviste alıp koyup ürünün üretimde olmadığı için sadece para iadesini yapacaklarını söyledi ben de tüketici hakem heyetine başvurdum karar çıktı ürünün değişmesinin gerektiğini söylemişler şimdi ne yapmam lazım ptt eve kağıt getirme ama tüketici...
üretim durmuş dediler yarın darlayacam ürünün üstüne kondular ses seda yok hiç razer bir daha beleşe versinler almam öyle soğudum gider logitech veya diğer markalar alırım en azından servisleri iyi.
ürünüm halen medimarkt ve servis arasında gidip geliyor 2 ay oldu tüketici hakem heyetinide başvurdum bekliyorum ellerinde stok yok diye para iadesi diyolar o da gecen sene ki fiyattan teklif yapıyolar ben de kabul etmedım en son kendi kendine iade yapmışlar tekrar yarın arayacam ürünü isteyecem...