pwoin. isimli üyenin son içerikleri

1. pwoin.

Kasadan Cızt Sesi Geliyor

benim kasadan da geliyor muhtemelen psu dur çok rahatsız ediyor
  2. pwoin.

Psu Değişmek İstiyorum

2500 e msi mag 650w gormustum gaming gecesiyle ucuzlar bence nasıl
  3. pwoin.

Psu Değişmek İstiyorum

ilk defa duydum hiç iyi durmuyor
  4. pwoin.

Psu Değişmek İstiyorum

ne alınabilir belirttiğim fiyat altında coil whine yuzunden kiricam pcyi cok sinirimi bozuyor
  5. pwoin.

Psu Değişmek İstiyorum

mevcut güç kaynağım da coil whine sesi var değiştirmek istiyorum rx6600 ekrsn kartım var arkadaşım 500w yeter diyor sizce ne alabilirim çok gıcık oldum sese
  6. pwoin.

Gta 6 İçin Xbox Series S Alınır mı?

bence ps5 slim alın gerek koldaki teknolojiler olsun oyunları olsun çok güzel bana kalırsa bilgisayarım olmasa çok isterdim almayı oyunları biraz pahalı olsa da xboxda fazla seçeneğiniz olmayacak ve ps5 in piyasası çok hızlı
  7. pwoin.

Kule Tipi 6 Bokurlu Soğutucu

ben 650tlye geçen 4 bakir borulu almıştım bence çok iyi fiyat en ucuzu 830tl bence ihtiyacı olan değerlendirebilir https://www.itopya.com/frisby-fcl-f1336c-rgb-120mm-amdintel-6-bakir-borulu-kule-tipi-islemci-sogutucu_u31483
  8. pwoin.

Güç Kaynağım Ses Yapıyor

ekran kartında değil sanırım ama valla bilmiyorum takıntı oldu
  9. pwoin.

Güç Kaynağım Ses Yapıyor

sesi az çıkıyor muhtemelen çıkmaz ama dediğiniz problem sanırım çok rahatsız ediyor takıntılıyım böyle şeylere
  10. pwoin.

Güç Kaynağım Ses Yapıyor

2. el bilgisayar aldım ses fazla bir ses değil ama vizildama sesi ve rahatsız edici bir ses uğultu yapıyor sanırım biraz takıntılıyım ama değiştirmek istiyorum öneriniz neler 600 w olabilir suanki psu 550w tamiri olmaz diye düşünüyorum
  11. pwoin.

Vatan Web E Özel Sepette İndirim

indirim yok ki itopyada 14k olan şey burada indirim adı altında 18 yazmışlar
  12. pwoin.

25 Bin E Ekran Kartı Önerisi

dün birisi konu açmış 5070 29k bence fırsat bekle bu hafta düşebilir fiyatlar acelen yoksa bekle
  13. pwoin.

İşlemcim Çok Isınıyor

i5 12. nesil işlemcim var termal macununu kendim değiştirdim ama ısı değişmedi stok soğutucu ile 90 derece yuk altında beklesem daha da artar ama zarar gelmesin diye bekletmedim kule tipi işimi görür mü stok soğutucuyu yamulttugum için mi olmuyor?
Geri