mevcut güç kaynağım da coil whine sesi var değiştirmek istiyorum rx6600 ekrsn kartım var arkadaşım 500w yeter diyor sizce ne alabilirim çok gıcık oldum sese
bence ps5 slim alın gerek koldaki teknolojiler olsun oyunları olsun çok güzel bana kalırsa bilgisayarım olmasa çok isterdim almayı oyunları biraz pahalı olsa da xboxda fazla seçeneğiniz olmayacak ve ps5 in piyasası çok hızlı
ben 650tlye geçen 4 bakir borulu almıştım bence çok iyi fiyat en ucuzu 830tl bence ihtiyacı olan değerlendirebilir
https://www.itopya.com/frisby-fcl-f1336c-rgb-120mm-amdintel-6-bakir-borulu-kule-tipi-islemci-sogutucu_u31483
2. el bilgisayar aldım ses fazla bir ses değil ama vizildama sesi ve rahatsız edici bir ses uğultu yapıyor sanırım biraz takıntılıyım ama değiştirmek istiyorum öneriniz neler 600 w olabilir suanki psu 550w tamiri olmaz diye düşünüyorum
i5 12. nesil işlemcim var termal macununu kendim değiştirdim ama ısı değişmedi stok soğutucu ile 90 derece yuk altında beklesem daha da artar ama zarar gelmesin diye bekletmedim kule tipi işimi görür mü stok soğutucuyu yamulttugum için mi olmuyor?