Pyrz isimli üyenin son içerikleri

1. P

Acilll yardım chrome hata kodu status stack buffer overrun hatası

Arkadaşlar bi ansa bili geldi bende bişi yazıyordum entere bastım ve artık chorome a giremiyorum teniden başlattımda olmadı ne yapabilirim bi izin istedi onumu kappatım nolur acil yardımlarınızı bekliyorum
  2. P

Grc ac1300 wifi kopma sorunu

adaşlar ben bayadır denedim ettim driver dan olduğunu düşünüyorum bağlanıyor 5dk geçer geçmez bağlantı kesiliyor internet yok diyor driverinıda bulamadım cd var ama pc cd girişi yok internettede bulamadım bileşenlerim amd (intel link atanlar oluyor ) tplink kullanıyordum onda sıkıntı olmuyordu...
  3. P

Grc ac1300 bağlantı kopma sorunu

Arkadaşlar driver dan olduğunu düşünüyorum bağlanıyor 5dk geçer geçmez bağlantı kesiliyor internet yok diyor driverinıda bulamadım bileşenlerim amd (intel link atanlar oluyor ) tplink kullanıyorum onda sıkıntı olmuyordu pc de de sıkıntı yok yardımcı olursanız çok memnum olurum şimdiden
  4. P

Yardım Tplink ac1300 nano 2.4 dan 5ghz e nasıl geçiş yapabilirm

Arkadaşlar bugün tp-link ac1300 aldım media marketden 2.4ghz den 5ghz e geçiş yapmalıyım nerden nasıl yapabilirim 1734288990 windows 11 kullanıyorum
  5. P

Tp link archer T3U iyi midir? wifi portu

hmm tmm knk sağol
  6. P

Benim attığım nasıl peki o da iyi midir 1734267974 Kanka birde sende de benim ki gibi mi durum wifi aşağıda pc yukarda gibi mi ?
  7. P

ASUS PRIME A520M-K ile ryzen 5 5600 uyumlumudur

Uyumludur kardeşim nerden anlarsın = am4 yazıyor ise ryzen 5 5600 de am4 bu yüzden olur
  8. P

Arkadaşlar modem aşağıda pc yukarda 2. Katta anakarta wifi yok Ürün burada İyimidir tavsiye ettiğiniz varmıdır bu arda wifi pc arası 13 metre var .
  9. P

1300mbps 2 duvar 13 metre den çekermi ?

Kanka Ürün<-- bunu olmaz mı bende onu aldım 1 ayda bozuldu kullanamadım wifi ye bağlanım bağlanıp çıkıyor tp link marka galan 3 yıl garantisi var bu olmaz mı snece
  10. P

Yardım GIGABYTE A520M K V2 Anakarta Asus PCE-AX58BT AX3000 Wifi Kartı

Olur kardeşim sıkıntı olmaz 1734264659 Ekran kartının ütündeki bölme ye takılıyor kolay da monte edersin
  11. P

Hmm emin misin peki kanka bunun bi tık düşüğü vs varmı bide o nasıl kullanılıo ya anlayamadım pc takıcam file takıcam bu benim modeme bağlanarak çalışacak yani öyle naladım teşşekürler
  12. P

1300mbps 13 metre 2 duvar dan çekermi ?

Arkadaşlar benim anakarta wifi yok bende usb adaptör alıcam wifi aşağı katta benim pc yukarda alıcağım Ürün<-- fiyat araşığım da buna yakın Ürün<-- iş görürmü ?
  13. P

Hmm anladım teşekkürler yani her türlü düşücek 1734261644 Ev mimarisi uygun değil ya modem aşağıda benim pc yukarıda 1734261792 Kanka olurmu ki ya bu şöyle dimi bunu pc nin yanına takıcam kablo ile
  14. P

? Kardeşim valla bili anlayamadım wifinin mb sinin düştüğünü biliyorum de sen ne anlatmaya çalıştın anlayamadım :)
Geri