Arkadaşlar bi ansa bili geldi bende bişi yazıyordum entere bastım ve artık chorome a giremiyorum teniden başlattımda olmadı ne yapabilirim bi izin istedi onumu kappatım nolur acil yardımlarınızı bekliyorum
adaşlar ben bayadır denedim ettim driver dan olduğunu düşünüyorum bağlanıyor 5dk geçer geçmez bağlantı kesiliyor internet yok diyor driverinıda bulamadım cd var ama pc cd girişi yok internettede bulamadım bileşenlerim amd (intel link atanlar oluyor ) tplink kullanıyordum onda sıkıntı olmuyordu...
Arkadaşlar driver dan olduğunu düşünüyorum bağlanıyor 5dk geçer geçmez bağlantı kesiliyor internet yok diyor driverinıda bulamadım bileşenlerim amd (intel link atanlar oluyor ) tplink kullanıyorum onda sıkıntı olmuyordu pc de de sıkıntı yok yardımcı olursanız çok memnum olurum şimdiden
Kanka Ürün<-- bunu olmaz mı bende onu aldım 1 ayda bozuldu kullanamadım wifi ye bağlanım bağlanıp çıkıyor tp link marka galan 3 yıl garantisi var bu olmaz mı snece
Hmm emin misin peki kanka bunun bi tık düşüğü vs varmı bide o nasıl kullanılıo ya anlayamadım pc takıcam file takıcam bu benim modeme bağlanarak çalışacak yani öyle naladım teşşekürler
Arkadaşlar benim anakarta wifi yok bende usb adaptör alıcam wifi aşağı katta benim pc yukarda alıcağım Ürün<-- fiyat araşığım da buna yakın Ürün<-- iş görürmü ?
Hmm anladım teşekkürler yani her türlü düşücek
1734261644
Ev mimarisi uygun değil ya modem aşağıda benim pc yukarıda
1734261792
Kanka olurmu ki ya bu şöyle dimi bunu pc nin yanına takıcam kablo ile