Neler Yeni

1300mbps 2 duvar 13 metre den çekermi ?

Pyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Prz
Arkadaşlar benim sorunum şu
Benim anakart da wifi yok wifi adaptörü almayı düşünüyorum anakarta takılanlar a da baktım şimdilik usb alıcam bi yakınım da wifi router al dedi ama evde wifi ile aramda 2 duvar var mesafe olarak da 13 metre var ve şunuda sorucam mbps fark eder mi? Bu 1300mbps lik birde 600mbps. Si var hangisi işime yarar ? Yardımcı olursanız teşşekürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
Ben şuan evde Türknet fiber internet kullanıyorum 1000 Mb olan evin en arka odasından evin en odasına Everest’in 300 Mb router ile çekiyorumrdan da kabloyla bilgisayara bağlıyorum 1000 Mb bu yollardan gelene kadar 50 60 Mb’e düşüyor ama yapacak bir şey yok

Pyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Prz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
? Kardeşim valla bili anlayamadım wifinin mb sinin düştüğünü biliyorum de sen ne anlatmaya çalıştın anlayamadım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
ismail sağlam
Hocam modem evin en arkasında wifi adaptörü alsanız PC’ye 20 30 Mbit hız gelir o mesafeden ama modem alsanıza 600 mbitlik daha yüksek hızınız olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
Bitane modem alsan ethernat kablosuylada bilgisayarina bağlansan daha iyi değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitane modem alsan ethernat kablosuylada bilgisayarina bağlansan daha iyi değil mi?
Şundan alabilisin

Pyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Prz
Hocam modem evin en arkasında wifi adaptörü alsanız PC’ye 20 30 Mbit hız gelir o mesafeden ama modem alsanıza 600 mbitlik daha yüksek hızınız olur
Hmm anladım teşekkürler yani her türlü düşücek

Şundan alabilisin
Ev mimarisi uygun değil ya modem aşağıda benim pc yukarıda

Şundan alabilisin
Kanka olurmu ki ya bu şöyle dimi bunu pc nin yanına takıcam kablo ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
Hmm anladım teşekkürler yani her türlü düşücek

Ev mimarisi uygun değil ya modem aşağıda benim pc yukarıda

Kanka olurmu ki ya bu şöyle dimi bunu pc nin yanına takıcam kablo ile
Bunu ana modemine bağlamana gerekmiyor sanırım, fişe takıyorsun alttada ethernat kablosu var zaten onuda Pc'ne taktımmı tamaaamdır ayrıca telefonunda iyi çeker

Pyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Prz
Bunu ana modemine bağlamana gerekmiyor sanırım, fişe takıyorsun alttada ethernat kablosu var zaten onuda Pc'ne taktımmı tamaaamdır ayrıca telefonunda iyi çeker
Hmm emin misin peki kanka bunun bi tık düşüğü vs varmı bide o nasıl kullanılıo ya anlayamadım pc takıcam file takıcam bu benim modeme bağlanarak çalışacak yani öyle naladım teşşekürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
Hmm emin misin peki kanka bunun bi tık düşüğü vs varmı bide o nasıl kullanılıo ya anlayamadım pc takıcam file takıcam bu benim modeme bağlanarak çalışacak yani öyle naladım teşşekürler
Araştırdımda baya iyimiş bu ürün kendi modemine kablo çekmene gerek yok sadece sanal bir kurulumu var onuda YouTubeden yapabiliyorsun Pc'nede ethernat veya lan kablosu üzerinden bağlayabiliyorsun bir tık düşüğü varsa atayımda bu hem kaliteli hem ethernat+lan kablosu var kesin bağlanıyor pc'ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
Araştırdımda baya iyimiş bu ürün kendi modemine kablo çekmene gerek yok sadece sanal bir kurulumu var onuda YouTubeden yapabiliyorsun Pc'nede ethernat veya lan kablosu üzerinden bağlayabiliyorsun bir tık düşüğü varsa atayımda bu hem kaliteli hem ethernat+lan kablosu var kesin bağlanıyor pc'ne
Bütçem yetmiyor diyorsan şunu al geç

Pyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Prz
Kanka Ürün<-- bunu olmaz mı bende onu aldım 1 ayda bozuldu kullanamadım wifi ye bağlanım bağlanıp çıkıyor tp link marka galan 3 yıl garantisi var bu olmaz mı snece

Top Bottom