pytharex isimli üyenin son içerikleri

1. pytharex

❌İndirim Bitti! Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

bu fiyat hangi sitede ?
  2. pytharex

🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 34.199TL(Amazon Depo)

benimde kullanım 7-8 saat civarı bu monitör gen4 olarak geçiyor sadece 27inç lerde olan bir teknoloji diğer oledlere göre 2kat daha dayanıklı olduğu belirtiliyor bu şekilde düşününce gen4 parasına gen3 almam diyip 27 inçlere yöneldim bakdığın zaman panelleri coğunun samsung burdan yana bir...
  3. pytharex

direk bu monitörü 40k fiyata satın aldım 1 hafta sonra arkadaki joyistiği kendi kendine kırıldı araştırdım yaygın bir sorunmuş servise başvurdum anakart değşicek dendi 19k ücret istendi görüntü çok karanlık ekran yüzeyi cizilmeye çok müsait netlik yok sürekli bir bulanıklık hissi veriyor...
  4. pytharex

burda biri önerdi aldım. kesinlikle alınmaz yanaşmayın
  5. pytharex

🔥İndirim Corsair Rme Serisi RM1000E 1000 Watt 80+ Gold Tam Modular PSU 7508 ₺

800 W’ı zor gören sistemlere 1000 W PSU alınıp dandik tartışması yapılıyor :D Okuyan da herkes çift 5090 kullanıyor sanır.
  6. pytharex

Yardım Bone ai kulaklık önerisi

Selamlar, kemik iletimli kulaklıkla oyun oynayan var mı? Kulak üstü kulaklıklar bir süre sonra ağır geliyor, silikonlu kulak içiler de kayacakmış gibi hissettiriyor. Bu yüzden kemik iletimli kulaklıklara bakıyorum ama merak ediyorum FPS oyunlarda ses kasmak mümkün mü? Adım sesleri ve yön...
  7. pytharex

🔥İndirim 12li Oto Yıkama Seti 150TL

12litre su daha pahalı iyi bir şey gelmesi imkansız :pepega:
  8. pytharex

❌İndirim Bitti! B850 Max Gaming Wifi AM5 DDR5 Beyaz ATX Anakart 🔥9.024₺

alınmaz pc açılmasa neden açılmadığına dair led bile yok üstünde soğutma kısmını saymıyorum bile bunu alıcağınıza sağlam b650 alın aynı paraya
  9. pytharex

Çözüldü✓ 7800x3D li sistem önerisine ihtiyacım var

https://www.hepsiburada.com/asus-16gb-prime-rtx5070ti-o16g-gddr7-256bit-hdmi-dp-pcie-5-0-p-HBCV00007UVU6B?magaza=Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/corsair-rme-serisi-rm1000e-1000-watt-80-gold-tam-modular-guc-kaynagi-eu-versiyon-cp-9020297-eu-p-HBCV00008MYNXH?magaza=Hepsiburada...
  10. pytharex

4K Yüksek Hz + Düşük ms Monitör

Teşekkür ederim, her şey için. İyi forumlar.
  11. pytharex

MS bilgisini Amazon sayfasında göremedim. Amazon’dan almayı düşünüyorum; başka bir sitede 0,03 ms olduğu yazıyor, bu doğru mu? İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. 1763159469 [H3 id='Samsung+LS27FG812SUXUF+27+ismi+tam+olarak+bu+ekilde+mi']Samsung LS27FG812SUXUF 27 ismi tam olarak bu...
  12. pytharex

Teyit etmek için soruyorum: Nereden aldığım fark etmeksizin, önerdiğiniz OLED monitörlerde 2 yıl boyunca burn‑in garanti kapsamı var, değil mi? Teyit etmek için soruyorum: Nereden aldığım fark etmeksizin, önerdiğiniz OLED monitörlerde 2 yıl boyunca burn‑in garanti kapsamı var, değil mi...
  13. pytharex

Ben genelde gece oyun oynuyorum ve yaklaşık 8 saatlik bir kullanımım var. Bu durumda 27 inç bir monitör benim için daha uygun görünüyor. Gen 5 için net bir çıkış tarihi yok gibi görünüyor, başka bir alternatif öneriniz var mı? Bütçe dışı bir model düşünebilirim, yoksa Samsung dışında güvenilir...
  14. pytharex

Konunuza biraz baktım, ama şunu merak ediyorum: Gen 4 ile Gen 3 arasında ömür açısından çok ciddi bir fark var mı? Ve eğer 32 inç bir OLED monitör almayı düşünüyorsak, Gen 4’ten vazgeçmek mantıklı olur mu? Örneğin Asus’ta bazı modellerde 3 yıl “burn-in” garantisi görüyorum — bu açıdan bir...
  15. pytharex

32inc bir öneri yapabilirmisiniz
Geri