4K Yüksek Hz + Düşük ms Monitör

Teyit etmek için soruyorum: Nereden aldığım fark etmeksizin, önerdiğiniz OLED monitörlerde 2 yıl boyunca burn‑in garanti kapsamı var, değil mi?
Güvenilirikten değil de f/p demişsiniz o yüzden samsung attım. Aynı fiyata Dell var ama ilk çıktığında kalibrasyonda sorunları vardı, fan uğultu şikayetleri vardı vs g81sf daha güvenli liman.

Diğer markaların da gen 4 modelleri 43k dan başlıyor ve samsung ile aynı paneli kullanıyorlar. Malumunuz paneli üreten de samsung.

Aradaki farklar şunlar; kaplama, yazılım, kalibrasyon, giriş-çıkış portları, ek özellik, soğutma çözümü ve satış sonrası destek.

Bunlar da Samsung da kötü değil. Bir tık daha iyisi olsun derseniz evet var ama 10k fazladan harcamanız lazım.

Değer mi? Bence degmez.
Teyit etmek için soruyorum: Nereden aldığım fark etmeksizin, önerdiğiniz OLED monitörlerde 2 yıl boyunca burn‑in garanti kapsamı var, değil mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

Teyit etmek için soruyorum: Nereden aldığım fark etmeksizin, önerdiğiniz OLED monitörlerde 2 yıl boyunca burn‑in garanti kapsamı var, değil mi?

Teyit etmek için soruyorum: Nereden aldığım fark etmeksizin, önerdiğiniz OLED monitörlerde 2 yıl boyunca burn‑in garanti kapsamı var, değil mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Samsung sitesinde bu model için 2 yıl garantisi oldugunu belirtmiş. Teyit için markaya sorun. Yüksek ihtimal her yer de gecerlidir de kafanız rahat olur. Sallamasyon bilgi vermeyeyim.

Samsung sitesinde bu model için 2 yıl garantisi oldugunu belirtmiş. Teyit için markaya sorun. Yüksek ihtimal her yer de gecerlidir de kafanız rahat olur. Sallamasyon bilgi vermeyeyim.
MS bilgisini Amazon sayfasında göremedim. Amazon’dan almayı düşünüyorum; başka bir sitede 0,03 ms olduğu yazıyor, bu doğru mu? İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung LS27FG812SUXUF 27 ismi tam olarak bu şekilde mi?

MS bilgisini Amazon sayfasında göremedim. Amazon’dan almayı düşünüyorum; başka bir sitede 0,03 ms olduğu yazıyor, bu doğru mu? İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung LS27FG812SUXUF 27 ismi tam olarak bu şekilde mi?

0.03ms gerçek değil de tepki süresi bakımından oledler aynılar. Hepsi 0.3-1ms tepki süresine sahip. Aradaki farkı anlamak mümkün değil.

Evet g81sf 27inç kodu bu şekilde. Bunlar da inceleme.

Geri