4K monitör önerisi 27 inç veya 32k inç

VValtieL

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba, ilerleyen zamanlarda 4K bir monitöre geçmeyi planlıyorum. Elimde Asus’un 2K bir monitörü var gayet de memnunum ancak keşke almışken 4K alsaymıştım diye düşündüm. PS5 Pro’ya geçeceğim ve GTA 6’yı 4K oynamak istiyorum. RTX 4080 ekran kartım var çoğu oyunu 4K ile oynarım diye düşünüyorum. 4K OLED bir monitör düşünüyorum 27 inç mi daha iyi olur 32 inç mi karar veremedim zaten elimdeki 27 inç gayet yeterli ancak 4K olacağı için 32 inç güzel olur sanki. 27 inç olursa Asus’un yeni çıkan bir monitörünü düşünüyorum sizin düşünceniz nedir?

Merhaba, ilerleyen zamanlarda 4K bir monitöre geçmeyi planlıyorum. Elimde Asus’un 2K bir monitörü var gayet de memnunum ancak keşke almışken 4K alsaymıştım diye düşündüm. PS5 Pro’ya geçeceğim ve GTA 6’yı 4K oynamak istiyorum. RTX 4080 ekran kartım var çoğu oyunu 4K ile oynarım diye düşünüyorum. 4K OLED bir monitör düşünüyorum 27 inç mi daha iyi olur 32 inç mi karar veremedim zaten elimdeki 27 inç gayet yeterli ancak 4K olacağı için 32 inç güzel olur sanki. 27 inç olursa Asus’un yeni çıkan bir monitörünü düşünüyorum sizin düşünceniz nedir?

attığınız monitör gayet iyi fakat bana kalırsa geçiş oled dışında gereksiz samsung 360hz 2k oled monitörüne bakın 20k tl 4k ile 2k arasındaki fark çok anlaşılmaz

4K için masanda, duvarında yer varsa ve bütçen yetiyorsa 32 inç tavsiye ederim ama 27'de de daha keskin görüntü alacağın yadsınmaz bir gerçek

4K için masanda, duvarında yer varsa ve bütçen yetiyorsa 32 inç tavsiye ederim ama 27'de de daha keskin görüntü alacağın yadsınmaz bir gerçek
Monitörüm duvar köşesinde L masa kullanıyorum normal kullanımda 60 - 70 cm uzaklıkta kullanıyorum 32 alırsam çok mu büyük olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4K 27 inç için daha mı güzel gözükür yoksa 32 inçle hemen hemen aynı mı?

O kısmı artık senin göz zevkin karar verecek :)

27 inçte ben 2K kullanıyorum, 4K tecrübe etmedim henüz, ondan dolayı tamamen tahmini konuşacağım

2K görüntü gayet güzel, 4K daha da net görüntü olacaktır ama ben olsam masamı dolduracaksa ve masadan uzakta oturacaksam -en önemlisi param yetiyorsa- 32 tercih ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,593
Üyeler
174,198
Son üye
Cahit Arf
Geri