PyTHooN isimli üyenin son içerikleri

1. PyTHooN

Bilgisayarı Açınca Modemle Olan bağlantı Kopuyor

Evet hepsini tek tek denedim,düne kadar çalışıyordu fakat bi anda bağlantı kesildi anlamadım. Pc kapalıyken kabloyu taktığım portun ışığı yanıyor fakat pc yi açtığımda o port ışığı sönüyor 1746177868 onu araştırıyordum,tenda v1200 model bir modem kullanıyorumda sürücüsünü bulamadım.
  2. PyTHooN

İşsiz birisi kredi kartı sahibi olabilir mi?

Ben öğrenciyken burs kartıma 140k limit vermişlerdi
  3. PyTHooN

DDR4 mü DDR5 Sistem mi?

DDR 5
  4. PyTHooN

9 K YA PTT DEN 6600XT BULDUM ALİNİR Mİ

yok kanka alınmaz
  5. PyTHooN

9070xt Ekran kartına hangi işlemci kullanılmalı?

ryzen 7 7900x kullanıyorum gayet memnunum. Takılma,donma,kasma,ittirme,çekme problemim hiç olmadı.
  6. PyTHooN

Hangi marka Rx 9070 XT alınmalı

Gıgabyte kullanıyorum memnunum
  7. PyTHooN

RX 6600 XT VEYA 6600 ALCAM HANGİ MARKA ALMALİYİM

Gıgabyte,MSI,Asus
  8. PyTHooN

IKINCI ELDE HANGI EKRAN KARTİ

Bence daha mantıklı olur ne olursa olsun gerekirse bi model düşük al ama kutudan ilk çıkaran sen ol 2.el ekran kartı=pimi çekilmiş el bombası
  9. PyTHooN

Şimdi baktımda anakartım 10k olmuş umarım başka bir sorun vardır da anakart değiştirmek zorunda kalmam.
  10. PyTHooN

Kasa için bu fan nasıl

Thermalright soğutma işinin hakkını veren bir markadır. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  11. PyTHooN

IKINCI ELDE HANGI EKRAN KARTİ

Ekran Kartında 2.el riskine girmeni önermem ama illa alıcam diyorsan 4080 o işlemciyle mükemmel olur
  12. PyTHooN

interneti sadece ben kullanıyorum,anakartta 5-6 aylık bi anakart,ethernet girişini toplasan 2-3 ay kullanmışımdır. Bozulma ihtimali olabilir mi durduğu yerde ?
  13. PyTHooN

Mehabalar,yaklaşık 4 gün önce eve internet bağlattım fakat dün kabloyla modeme bağlı olan bilgisayarımın internet bağlantısı kesildi.Modeme baktığımda bilgisayarıma giden kablonun modem üzerinde ışığının yanmadığını gördüm.Kabloyu çıkar tak yaptım,sokete de girişinede üfledim,elimle sokete...
  14. PyTHooN

MSI G2412F Parlaklık sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün MSI G2412f model bir monitör aldım ve parlaklık konusunda sıkıntı çekiyorum.2 monitörümde IPS Panel,300 nit parlaklık olmasına rağmen MSI ekranı daha karanlık daha kalitesiz duruyor.Monitörden tüm ayarları kurcaladım fakat sorunu çözemedim.Yardımcı olur musunuz ?
  15. PyTHooN

MSI G2412F Parlaklık Sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün MSI G2412f model bir monitör aldım ve parlaklık konusunda sıkıntı çekiyorum.2 monitörümde IPS Panel,300 nit parlaklık olmasına rağmen MSI ekranı daha karanlık daha kalitesiz duruyor.Monitörden tüm ayarları kurcaladım fakat sorunu çözemedim.Yardımcı olur musunuz ?
Geri