Evet hepsini tek tek denedim,düne kadar çalışıyordu fakat bi anda bağlantı kesildi anlamadım. Pc kapalıyken kabloyu taktığım portun ışığı yanıyor fakat pc yi açtığımda o port ışığı sönüyor
1746177868
onu araştırıyordum,tenda v1200 model bir modem kullanıyorumda sürücüsünü bulamadım.
interneti sadece ben kullanıyorum,anakartta 5-6 aylık bi anakart,ethernet girişini toplasan 2-3 ay kullanmışımdır. Bozulma ihtimali olabilir mi durduğu yerde ?
Mehabalar,yaklaşık 4 gün önce eve internet bağlattım fakat dün kabloyla modeme bağlı olan bilgisayarımın internet bağlantısı kesildi.Modeme baktığımda bilgisayarıma giden kablonun modem üzerinde ışığının yanmadığını gördüm.Kabloyu çıkar tak yaptım,sokete de girişinede üfledim,elimle sokete...
Merhaba arkadaşlar bugün MSI G2412f model bir monitör aldım ve parlaklık konusunda sıkıntı çekiyorum.2 monitörümde IPS Panel,300 nit parlaklık olmasına rağmen MSI ekranı daha karanlık daha kalitesiz duruyor.Monitörden tüm ayarları kurcaladım fakat sorunu çözemedim.Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba arkadaşlar bugün MSI G2412f model bir monitör aldım ve parlaklık konusunda sıkıntı çekiyorum.2 monitörümde IPS Panel,300 nit parlaklık olmasına rağmen MSI ekranı daha karanlık daha kalitesiz duruyor.Monitörden tüm ayarları kurcaladım fakat sorunu çözemedim.Yardımcı olur musunuz ?