qhalart isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Bilgisayarın kendi kendini yeniden başlatması

10 saat kadar oldu ve bir kez bile kapanma yaşanmadı henüz sorun çözüldü sanırım. AppCaptureShell, GameDVR ve GameBar'ı tamamen kapattım çözüm olarak.
  2. Q

Sıradaki testim bu olacak eğer ki şu anda GameBar vs deaktif etme işe yaramaz ise sırasıyla akım korumalı prizi tamamen çıkarıp 24 saat bekleyeceğim yine çözüm olmaz ise ram ve ssd kontrol edeceğim çünkü minidump dosyaları oluşturmuyor sistem bunlardada bir sorun bulunmaz ise PSU ya yükleneceğim...
  3. Q

AppCaptureShell, GameDVR ve GameBar gibi şeyleri tamamen kapattım olay görüntüleyicisinden ulaştığım kodlar bana sorunun bunlardan kaynaklanma ihtimali olduğunu düşündürdü şu an son bir test edip eğerki düzelmezse suçu PSU'ya atıp bir şekilde yeni bir PSU ile 24 saatlik test yapacağım. Teşekkür...
  4. Q

Merhabalar, bilgisayarımı yeni topladım bir hafta kadar olacak. Sistemim bazen kendi kendini yeniden başlatıyor ve neden olacak bir şey bulamadım. Bu yeniden başlatmaya hiç bilgisayarın başında denk gelmedim bilgisayarım genelde açık olur zaten. Biraz önce tam güzel güzel uykuya dalacakken bu...
  5. Q

Toplama Bilgisayar Öneri

İtopya Hazır sistem olarak alacağım x870 bir anakart tercihi kimileri için abartı gelebilir bu sisteme ama bundan 8-9 ay sonra ise işlemci,ekran kartı ve işlemci için sıvı bir soğutma alarak devam edebileceğim bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci ve ekran kartı değişiklik yapmak gibi bir...
Geri