Bileti aldım parasını verdim Fenerbahçe - Rangers maçı için. İki sorum olacak, birincisi alt Maraton E blok (yani sahanın tam ortası alt kısım) için 2 bilete 7000 TL verdim. İkincisi viagogo biletlerin teslim tarihini tahmini maç günü sanırım maç saati yapacağını yazmış. İnternette bu siteden...
Arkadaşlar Lütfi karaca İncehesap üzerinden bir sistem çıkarmış. Gayet iyi duruyor ama bence işlemci 5 5600 olsaymış daha iyiymiş. İşlemcinin fiyatı 5 5600'dan daha pahalı ama verdiği FPS değerleri Valorant ve CS2 de daha düşük. Sizin önerdiğiniz değişiklik veya sistem hakkındaki düşünceleriniz...
Selam arkadaşlar, çogunlukla valo CS için monitör bakıyorum, ghosting olmayan 240hz ya da 280hz monitör bakıyorum. F/P denilebilecek 2 monitör buldum ama markası Gameon. Alınmalı mı alınmamalı mı? İnternette çok inceleme videosu da bulamadım maalesef. Hangisini tercih etmeliyim ya da daha iyi...
pc hocasının 2 3 ay önce attığı bir sistem var alınır mı ne düşünüyorsunuz. Ben rtx 4060 lı bir sistem almayı planlıyorum eğer bu alınmazsa alınacak başka f/p sistem önerir misiniz?
https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060/?utm_source=youtube&utm_medium=pchocasitv&utm_campaign=inceleme
Selam arkadaşlar, yakın zaman içinde pc almayı planlıyorum ama f/p sistem bulamadım. Bana 8 veya 12 gb ekran kartlı, işlemcisi falan iyi şöyle yeni nesil oyunları rahatça oynatacak sistem lazım. Bütçem 15-20 arası, eğer çok iyi f/p sistem bulursanız 22k - 23k ya kadar çıkarım. DDR5 olsa iyi olur.