Quagmire02 isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Viagogo dan aldığım bilet için endişelenmeli miyim

İnşallah hocam bilseydim öyle yapardım fiyat farkından dolayı oradan aldım bakalım ne olacak en kötü iademi isterim.
  2. Q

Maçtan 3 saat önce passo kartınıza gelecek biletler tarzı bir şey söylüyor
  3. Q

Bileti aldım parasını verdim Fenerbahçe - Rangers maçı için. İki sorum olacak, birincisi alt Maraton E blok (yani sahanın tam ortası alt kısım) için 2 bilete 7000 TL verdim. İkincisi viagogo biletlerin teslim tarihini tahmini maç günü sanırım maç saati yapacağını yazmış. İnternette bu siteden...
  4. Q

RTX3060 Kasa Ne Kadara Satılır? Satmalı Mıyım?

14-15 arası alıcısı çıkar
  5. Q

Lütfi Karaca 4060 Tİ i513400f sistem alınır mı?

Arkadaşlar Lütfi karaca İncehesap üzerinden bir sistem çıkarmış. Gayet iyi duruyor ama bence işlemci 5 5600 olsaymış daha iyiymiş. İşlemcinin fiyatı 5 5600'dan daha pahalı ama verdiği FPS değerleri Valorant ve CS2 de daha düşük. Sizin önerdiğiniz değişiklik veya sistem hakkındaki düşünceleriniz...
  6. Q

Öneri Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Selam arkadaşlar, çogunlukla valo CS için monitör bakıyorum, ghosting olmayan 240hz ya da 280hz monitör bakıyorum. F/P denilebilecek 2 monitör buldum ama markası Gameon. Alınmalı mı alınmamalı mı? İnternette çok inceleme videosu da bulamadım maalesef. Hangisini tercih etmeliyim ya da daha iyi...
  7. Q

Ryzen 5 5600 rtx 4060 19k sistem nasıl?

pc hocasının 2 3 ay önce attığı bir sistem var alınır mı ne düşünüyorsunuz. Ben rtx 4060 lı bir sistem almayı planlıyorum eğer bu alınmazsa alınacak başka f/p sistem önerir misiniz? https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060/?utm_source=youtube&utm_medium=pchocasitv&utm_campaign=inceleme
  8. Q

F/P 22k PC Toplama Önerisi

Selam arkadaşlar, yakın zaman içinde pc almayı planlıyorum ama f/p sistem bulamadım. Bana 8 veya 12 gb ekran kartlı, işlemcisi falan iyi şöyle yeni nesil oyunları rahatça oynatacak sistem lazım. Bütçem 15-20 arası, eğer çok iyi f/p sistem bulursanız 22k - 23k ya kadar çıkarım. DDR5 olsa iyi olur.
Geri