bu işin temeli disiplin, vazgeçmemek zaten. hadi kod çalışmadı silelim gitsin dememek lazım. birbirini motive etmek ve gorev paylasimi yapmak icin 2 3 game...
aga gpt kod yazsa bile birleştirmen sistemleri oturtman falan gerekicek. mecbur c# yada c++ ogrenmek zorundasin. zaten suanlik unity kullanirsin. zaman...
bilindik bir şehirde değil sınavım ve bu konuda hiçbir kaynak yok. güzergahı da ezberleyemem 1 haftada. acaba bunu sınavda komisyon bana söyleyebilirmi...
direksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak...
vatan zaten çekici gelmiyor. itopyadan da yayincilardan bazi duyumlaar aldim pek guvenmedim eyw incehesaptan bakicam galiba
1734372415
eyvallah hocam...
bazi yayincilarin cekilislerinde insanlar tepki gosterdi abi hediyem nerde abi siparis verdim urunu gelmedi bide sponsor oldunuz falan diye. korkuyorum...
hazır sistem almak istiyorum hangi site kesin güzel kazıksız acaba. trendyol ışıklı pc hikayesine dönmeyelim. hemen hemen fiyatının karşılığını verebilsin yani.
hocalarım elimde maximum 40k var. ama elimde klavye bile yok tamamen 0dan setup pc lazım. 3d render çökmeden alabileceğim pc varmı acaba. bu arada abdullah...