Ürün f/p 1tb ihtiyacı olanlar alsın yada yedek ssd ama vaad ettiklerini vermiyor alacak arkadaşlar önceden bilsin benim ve arkdaşımın durumununyaşamasın
Alıcaklara bilgilendirme asla 4k üzerini görmüyor bunu arkadaşım aldı 7k diye aldıktan 1 hafta sonra gidip samsung aldı 1tb için makul fiyat ama beklentiniz yüksek olmasın
bazıları kronik sorunlı diyo bazıları hiç sorunu yok diyo biraz şaibeli kulaklık şahsen kullanmadım ve normal fiyatı 4k civarı 500 tl indirim varmış yukarıda barracuda x biraz kendi deneyimi anlattım şuan 4k barracuda x oda 4.5kdan düştü şahsen barracuda x tek ksuur 250 gr olması 3-4 saat bişey...
2022 den beri barracuda x kullanıyorum hem pc hemde telden bt üzerinden müzik için çok kulanıyorum sanada öneririm hem görüntüsü zarif olduğu için dışarıda diğer oyuncu kulaklıklarına göre göze çarpmaz ve rahat kullanım sağlar ve pc oyun performansını gayet begeniyorum mikrofonu dışarıda...
büyük ihtimalle hocam kabloyuda arkadaş vermişti önceden alıyodu kabloda sanırım 20m olduğu için katlarken felan sanırım sorun oldu bildiğin kaliteli bir marka varmı hocam
hocam bende 11 satıyorum 64gb %80 pil ve dış kasada veya donanımsal hiç sorun yok sarı sitede ilan var ama burada paylaşmak yasakmı bilmiyorum ilgilenmek istersen donnaım arşivinin 2. eline yüklüyebilirim
1756504921
sarı sitede 13 satıyorum ciddi alıcı olursan hocam forumdan olduğu için...