QuietTouch isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Windows 10 kendiliğinden uyku modunda kalıyor

Hayır ısınma problemim yok denicem. İnşallah olur.
  2. Q

@Dash Zeus
  3. Q

Aynı Sorunu bende yaşıyorum bilgisi olan var mı acaba tekrar konu açmadım çünkü sorun birebir benim sorunumla aynı. Sadece Süre 30 DK değil daha uzun sürede uykuya alıyor.
  4. Q

Merhaba arkadaşlar 2 Tane SSD Alacağım Yardımcı Olur musunuz?

Allah daha iyilerini versin kardeşim inşallah :D Bu arada sanırım ya Samsung ya da Kingstone alacağım ama aklımı kurcalayan soru kingston'un okuma yazması arasında baya fark var diğerlerine kıyasla daha yavaş kalır mı onu düşünüyorum.
  5. Q

Sen Pantolon değiştirir gibi değiştirmişsin :D Ben bundan önce laptop kullanıyordum. Toshiba o da hesap makinesi ile 1 v 1 atar yani sonra bunu aldım yaş 26-27 ama çalışa çalışa kendi paramla anca bu kadar oluyor ben kendi sistemimi zamanında 2350 TL'ye kurmuştum ekranda dahil :D :D ondan sonra...
  6. Q

Hangi Modeli. Okuma ve Yazma olarak ne kadar hız alıyorsunuz 1676281051 İnşallah olurum :D Bu elimdeki bilgisayarı 2018'de toplamıştım 1 kere bile beni yarı yolda bırakmadı emektarım :D O zamanların en iyi setup'ıydı duygulandım :(
  7. Q

Kesinlikle benden ondan dolayı çok fazla para vermek istemiyorum bir nevi f/p ürün almak istiyorum da çok yorum gördüm başım ağrımasın istiyorum. Ne kadar az hata alırsam o kadar iyi benim için.
  8. Q

SATA Alacağım 1676278908 Hemen hemen aynı durumdayız :D GTX 1050 Ti var 1 TB HDD var. adobe programlarını ve sistemi kurmak için ssd alıyorum. :D 1676278944 Adata'nın performansı sonradan düşüyor ve ısınma problemi var diyorlar karşılaştınız mı hiç
  9. Q

İllaki SATA m.2 kadar performans vermez de 500 altında da bir şey almayı istemem pek :D Bilgiler için teşekkür ederim.
  10. Q

Ana kartımda M.2 Girişi yok SATA Bakıyorum. 1676275493 Yazma ve Okuma Hızı nedir acaba
  11. Q

SSD'lerin ömrü maalesef biraz daha kısa oluyor. Sizin SSD öldü mü yoksa depolama yetmediği için mi değiştiridiniz. Hangi Marka ve Modeli kullanıyordunuz.
  12. Q

Bir çok rehber konu okudum. Hemen hemen tüm markaların aynı kronik sorunları var, benim istediğim hala kullananlar ve daha az sorun yaşayanlar, illaki sorunlar olacaktır ama minimum sorunlu bir ürün alsam çok daha iyi olur :)
  13. Q

Dediğiniz çok güzel ama para diye bir gerçek var :D Şuan için 240 almayı düşünüyorum.
  14. Q

1 TB HDD mevcut ben sadece sistemi hızlandırmak adına ve bir iki programı kurmak adına SSD alacağım. Laptop'un da HDD ömrünü doldurdu sanırım içinden traktör motoru gibi ses geliyor. Yeni HDD almaktansa SSD alamayı tercih ederim.
  15. Q

Herkese merhaba arkadaşlar, birisi laptop için birisi masaüstü bilgisayar olmak üzere iki adet 240GB SSD alacağım, bilgisi olan ya da tecrüblerinden kaynkalı bilgi vermek isteyen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Sizce Hangi marka model almam daha sağlıklı olur.
Top Bottom