5090 kullanan birisi olarak kimseye önermediğim bir kart. Kart güçlü ona itirazım yok amma şu an fiyatı 172k gerçekten değmez. Vatan bilgisayar sağolsun bir...
Onaylanmadı derken daha mı omaylanmadı yoksa iptal mi ettiler ?
1772752558
H.o hocam, 61k'ya 5080 çok güzel fiyat. Yanlış da bilmiyorsam buhar odalı bir...
70in biraz altına düşer bence ama çok mantıksız bi tercih 50 55bine snapdragon 8 elite ile s25plus çok çok daha tercih edilesi şuan
1772745705
60bine düşmez...
Seçtiğiniz psu çok güzel. Zotac solid modeli de innonun x3 modeli de sff yani ince kartlar ancak dediğim gibi 300w çeken bir ekran kartında çok da sorun...
Güzel diyat alınır bence şu an zaten vatandaki en ucuz 5070ti piyasa fiyatının altında 45k. Ancak siz yazın alacağım demişsiniz bakalım hayırlısı fiyatlar...
Valo işlemci oyunu, 7800x3d falan olsa daha yüksek fps alırsınız ama zaten sahip olduğunuz monitorun yenileme hızına rahatça ulaşıp anlık droplara karşı bir...
Siz 120fps alıyorsunuz diyelim, işlemcinize hiç bir yük bindirmeden sizin fps'inizi ikiye katlıyor tabi bu işlemin ekran kartına biraz yükü var o yüzden 120...
Dostum maksimum yükte 575w çekerken, %50 fan hızında 66 derece olan ekran kartına idare eder diyorsun farkındasın dimi. Hani nasıl bir beklentiniz var...
Hocam ben o farkı verirdim açıkçası yukarıda diğer arkadaşa da açıkladım neden vereceğimi. Kullanmasanız da nvenc, cuda gibi teknolojileri sayesinde ileride...
Hocam ben de duygularımla değil verilerle konuşuyorum benim 104.000tl'ye aldığım INNO3D aldığım gün 188.000tl'ye satılan astralden 4 desibel daha sesli 5...
Hocam benim bu konuya bakışım şu Ben de kesinlikle ışın izleme sevmeyen bir insanım 5090 kullanmama rağmen eğer oyun çok hafif değilse ışın izleme açmam...