Mfg kullanmayacaksaniz 5090 ile de single oyunlarda 180-240 alamazsiniz zaten, kartın gücü yetse de işlemci sapıtıyor. 7800x3d bile yetersiz bu durumlarda...
Hocam kasa da siyahsa gene çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Bilgisayarın görüntüsü önemli olsa da benim gözümde işlevselliği her zaman en can alıcı noktadır...
Hocam h.o 5070ti çok güzel bir kart gerçekten. Saf güçte 4080 super seviyesinde, 240hz monitör olursa da şu an beya gekecekte 4x mfg çok güzel calisiyor...
Vallahi sormayın, şu kullandığım karta sırf Asus, MSI değil diye laf edenler de oldu. %30 fanda stokta 65 dereceyi, undervoltla ayni performansta 60'ı...
Hayatınızda görebileceğiniz en düz, en sade kart. Sorsan kimse 5090 demez ama hiç bir oyuna bana mısın demiyor.
Elimde palit 4070ti super gamerock ve galax...
Perf farkı %15. 1440p için kullanılacaksa 5070ti çok daha mantıklı. 4K'da iki kartın gücü de yeter ama fazla güç göz çıkarmaz ben 5090 kullanıyorum mesela...
Alabiliyorsanız alın bence. Dlss çok güzel bir teknoloji, frame gen de misler gibi çalışıyor. Rt istiyorsan zaten performansi daha iyi. 1440p'de resident...
Dostum bende sağlam pc de var ps5 slim de (1tb model) aynı oyunları yan yana açıyorum, (spiderman 2, gow ragnarok) ps 5'teki çamur gibi duruyor. Pc'de...
Pek gerçekçi gelmedi açıkçası. Biraz fiyasko bir nesil. 4000 serisinin bize kattığı şeyler çok daha fazlaydı. Vram verdi, cidd bir güç artışı verdi ve ciddi...