Paket olarak bir şey diyemem hocam ama etrafınıza bir bakın vodafone çekiyor mu çekmiyor mu fln diye yoksa pişman olursunuz benim burada 0 çekiyordu eskiden...
Ben çekmiyor diye Vodafonedan Turkcell’e geçtim. Senin yaşadığın yerde çekiyorsa Vodafone geç. Çekmiyorsa yapma böyle bir şey kafayı yersin hemde 1 sene...
Hocam aynen öyle gerçekten hem fiyat olarak hemde kalite olarak fazlasıyla iyi herkes peynir ekmek gibi aldı diye kin besliyorlar. Bu fiyata 500-600 Tl'ye...
Yok hocam bakır alt yapım arızalı normal şartlarda hat zayıflaması vb 100 e kadar çıkıyor son 2 haftadır az buz bir şeyler açıcak kadar iyileşti herşeyi...
Bende varda ne işe yarıyor hocam bu hızı bile zar zor alıyorum normalde 300 upload fln veriyordu internet kullanılamaz haldeydi kablo fln oynadı herhalde...
Kral eyer yukardaki adım ile yazılım versiyonu düşürceksen evet yapmaya gerek var ama şuanki yazılımda durcaksan istesende yapmasın çünkü turktelekom en son...
Kral onun çözümü de var evet biliyorum genelde türk telekom yapıyor onu yeni yazılım iyi değil se kullanıcı eski yazılımı kurunca bir saat sonra geri en son...