b450 veya b550 anakart alıp ryzen 5 3600 taksam 16 gb ddr4 ram şuanlık ekran kartı olarak rtx 2060 iyi midir ssd felan hallederiz bu sistem iyi mi? yoksa...
Şuanda hareketli olan parçaları
örneğin
Ekran kartları
Ramler
depolamalar
bunları şuan 2.el veya sıfır almaya çalış. Kalanları taksit taksit yavaş yavaş...
evet ama 20 k gibi param şuan olsa toplardım zaten ama sıfır alıp taksitli ödemek istiyorum her ay para gitsin ben para biriktiremem çünkü eğer ikinci elde...
Türkiye'de halen ekran kartsız sistem satışı yapan yer yok. Ayrı ayrı anakart, bellek vb. toplamayı deneyebilirsin.
1767276195
Burası 20K civarı tutuyor...
dostum senin beyninin sol lobu çalışmıyor mu bahsettiğim kartlara sahip sistemler zaten 2. el kasalarda diye yazmışım. sen varmı diye sorduğun için ben...
yazma ozaman ikinci el almayacağım diyorum kaç kere ikinci elde öyle kasalar olsa bile alamam diyorum taksitli alacağım diyorum yok ise veya bakmıyorsan...
güzel sistem şey mi yapsak 20 k ya ekran kartsız mükemmel sistem toplasak veya en az ekran kartsız en az fiyata iyi bir kasa toplayak ekran kartını ikinci...
lan bak kaç kere diyeyim ikinci el olmayacak olmayacak taksitli ödeyem şuan o kadar param yok çünkü ikinci el önermeyin bide senin önerdiğin sistemden o...
ama amacım taksitli almak reis onu bana önermene gerek yok ikinci elden hazır pc bile almam topluyorum zaten 3 tane güzel pc topladım ama sıfır olsun...
tamam da işte o dediğin ekran kartları 20 k ya var mı sistemler kasalar var mı
1767274125
trendyol dakiler çöp zaten fiyatları da abartı başka siteler de...
fw4uhfgweugwuhgwoıntew ne hayalinde reis var bir sürü pc ikinci el yardımcı olmana gerek yok zaten ben topluyorum ama 0-20 k arası sıfır var ise taksitli...
Oyunlara göre mi seçiliyor PC monitörüm baya kötü 60 hz 1366x768 p kötü ama sonradan monitör belki alırım şuanlık 0-20 K arası PC kasası var ise güzel...