Merhaba arkadaşlar. 2. el Zotac GTX 970 Extreme Core Edition ekran kartı aldım almadan önce de FurMark testi yaptırdım ve kartta sorun yoktu. Sıcaklıkları 65 68 derece arası geziyordu. Kart elime ulaşınca Valorant'a ve PUBG'ye girip test etmek istediğimde sürücü çöktü hatası verdi. CS:GO ve...
Merhaba. Discord ekranında iken kullanıcının üzerine geldiğimde altında kesik kesik sinyal çizgileri oluşuyor çok nadir bir şekilde temiz kurulum yaptım yine aynı şekilde devam ediyor. Daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu? Yardımcı olabilecek var mı? Ekran kartım ASUS ROG STRIX GTX 1070.
Not...
Ekran kartını ikinci el aldım 20 gündür kullanıyorum ve bakımlarını kendim yaptım. Bakımdan önce de 80 derecede sabitti ama bakımdan sonra da 80 derecenin altına indiremedim. Kartın içi hiç açılmamıştı ilk defa ben açtım her yerini güzelce temizledim macununu Arctic MX-4 ile değiştirdim ama...
Yani bilemiyorum oda aklıma geliyor hocam ama bakıyorum çevremde oynayan insanlara bazılar benden düşük sistemle daha iyi sonuçlar alıyor kendime yediremiyorum o kadar masraf yap al ama adam daha düşük bütçe ile senden daha iyi sonuçlar alsın hiç mantıklı değil. :(
DSR ile 2K yapsam düzelir mi yoksa 2K bir monitör mü almalıyım?
1608063317
Yani aslında tam darboğaz mı onu da bilemedim işlemcim 40 ı geçmiyor ama ekran kartım da 40 60 arasında dolaşıyor.
Arkadaşlar merhaba. Sistemim şu şekilde :
R5 3600
MSI ARMOR GTX 1080Tİ
2*8 16GB 3200MHZ
GİGABYTE B450M S2H
COOLER MASTER GX 750w PSU
Ben bu sistemde PUBG de darboğaz yaşıyorum 1080p de FPS bazen 72 ye filan sabitleniyor 144hz monitörüm var VSYNC filan da açık değil sorunuma yardımcı olur...