Merhaba, öncellikle yapmak istediğimde kullanici tanim adlı textbox'a en fazla 210 karakter girecek. Örneğin 200 karakter girdi kullanıcı, 0-70 bir textbox'a 71-140 bir textbox'a 141- gerikalan bir yere olması lazım ama bu kod hata veriyor. Çözemedim bir türlü lütfen yardım
if...
Hocam eline koluna sağlık çok iyi yazmışsın kodu ama çalıştırdığımda startindex hatası verdi.
Aslında durumu şöyle özetleyebilirim. Şirkete bir program yazdım excele kayıt yaptırıyorum. 255 karakterden fazla girince program hata veriyor kayıt ettirmiyor.
Ben de bunu 2 textbox 255+255...
Merhaba,
Bir örnek anlatıcağım yardımınıza ihtiyacım var.
Örneğin Textbox1 içine adam 500 karakterli bir yazı yazdı.
Ben bu yazıyı 250 / 250 bölerek, ilk 250 karakteri textbox1'e yazmak. İkinci 250 karakteri textbox2'ye yazmak istiyorum.
İkincisi kısmı aktarabiliyorum ama ilkine girilen...
Merhaba, DataGridView'e yatay olarak veriler geliyor. Ben dikey olarak alt alta gelmesini istiyorum. Bir kodu ve özelliklerinde böyle bir şey var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Türkiye'nin 1 Eylül'de oynayacağı Karadağ maçına üç arkadaş gitmek istiyoruz. Bir arkadaşımızda passolig yok. Biz ikimiz biletimizi aldık. Maça giriş şartlarında passolig zorunluluğu yoktur diyor. Ben passoligi olmayan arkadaşıma bilet alsam devir edebiliyor muyum ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa...
Yarın teslim etmem gereken bir ödev var çoktan bitti ama güncelleme yaparken böyle bir hata alıyorum çok saçma bir şekilde kodları alt tarafa bırakıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
<?php
include 'functions.php';
$pdo=pdo_connect_mysql();
$msg='';
if(isset($_GET['id'])){...
Sea of thieves çok sarmıyor. Blazing Sails'de pvp atmak daha çok sarıyor. A way out konusunda oynayabiliriz. Ben okeyim. Ama şu aralar finaller var haziran ortasından sonra full online olurum. Yine geceleri online'ım ama
İçime su serptin çok teşekkür ettim.
1622669515
Aklında varsa öyle bir oyun hikaye tarzı co-op beraberde oynayabiliriz. Seviyorum ben hikaye tarzı oyunları. Fpsde'de iyiyim de artık sıkmaya başladı fps. Kafa dağıtmak istiyorum