Geçmiş olsun, biosta fan voltajını manuel ayarlayabiliyorsun ben de modifiye fan yaptığımda deliler gibi çalışıyordu biraz bakınca biosta 12v olduğunu gördüm. Keşke ilk biostan sys fan 1 e kaç volt verdiğine baksaydın. Arkadaşlar sistemdeki fanlarınıza fanın üzerinde kaç volt desteklediği yazar...
Bu Intel işlemci 157w a kadar çekebiliyor amd 54 e kadar çekebiliyor. Amd 8x16 intel 14x20 cekirdek thread yapısı var. Amd 4nanometre intel bulamadım? Pil, ısı için amd performans için intel.
Kredi kartı ile alırsan sistem eline ulaşmayınca bankaya gidip paranı geri alabilirsin adamlarla falan da uğraşmana gerek yok. Ama bu kanunun alt metinlerini bilmiyorum.
Bende var ve arkadaşımın sürücülerini ben güncelliyorum kendisi nvidia kullanıyor. Şimdi;
Eksiler: rx 580 den sonra çok büyük geliyor. Cs2 de rx 500 serisine göre bi tık geride kalmış rx000 serisi. O kadar.
Artılar: kullanıcı dostu radeon software eğer kullanmak istersen alt r yapıp açabildiğn...
bilgisayarı açıyorum ilk girişte sıkıntı yok sonra siyah ekranda takılı kalıp no signal diyor. sonra sistem geri yükleme noktası ile geri yükleyince açılıyor ve hiç birşeyim değişmiyor. bu sorun ben torrentten skyrim indirince olmaya başladı(oyunu merak ettim ve bakmak amaçlı 5 saat falan...