Merhabalar az önce bir tane 966 numaralı telefon sürekli aradı 5 kez fotoğraflarda da görüyorsunuz hattım yurt dışı aramalarına kapalıydı
Nasıl oluyor da beni arayabiliyorlar bir de suriyeli aksaanları vardı sohbet edicektim fakat oyunda olduğumdan oyunu salmak istemedim rahatsız etmeye...
Genelde ağustos ayında böyle f/p tarifeler geliyor ondan sonra kol gibi geçiriyorlar bu aylarda yeni tarifeye geçmek en mantıklısı ben 500 lira ödedim taahüt cayma bedeli olarak aklınızda fiyat belirmesi açısından sizde bu fiyatlara yakın ödersiniz tt den vodafone a geçtim
Satıcıya sordum sıkıntı çıkmaz dedi sıkıntı çıkarsa iade alırım dedi yarın falan almayı düşünüyorum alınca yazarım hocam güncel durumu edu mail çok işime yarar hocam spotify da microsoft 365 te vs.
Hocam https://hesap.com.tr/ilan/217380-edu-mail-hesabi-ogrenci-avantajlariyla-birlikte şöyle bir ilan buldum bunu satın alıp cursor ı 1 yıllık ücretsiz kullanmak istiyorum.
Evet ben de çok şaşırdım maalesef oldu bir kere itiraz ettim ama hala dönen yok işin kötü tarafı bütün mail adreslerim blocklandı acaba free plan kullandığımdan dolayı sürekli mail değiştirdiğimden mi yedim?