Hocam Sizi Zaten Takipten Bırakmıyorum.Sizin Bir Çok Darboğaz konulu Videolarınızıda İzledim.Sadece Kafamı Karıştıran Benle Aynı Sisteme Sahip Olupta Sabit FPS Alıp Oynayanlar.Neden Bende Oluyorda Bunlarda Olmuyor Diye Kafam Karışıyordu.Ryzen 5 2600 İşlemciye Geçmem İyi Olurmu ?
Arkadaşlar PC Bileşenlerim:
Sapphire RX 580 8GB
i3 9100f
4x2 8 GB DDR4 Ram 2666 Mhz Ram
Gigabyte B360M D3SH
500W +80 Plus Evga
1 TB HDD
Bu Sistemde Darboğaz Yaşıyorum Arkadaşlar Sebebi Sizce Ne Olabilir ?
Call Of Duty Modern Warfare Oynarken Sol Üst Tarafta FPS - GPU Time - CPU Time Diye...
@Mehmet Yılmaz Hocam Çözümü Olarak Oynamamam'mı Gerekiyor Ben Tam Verdiğiniz Cevabı Anlamadım ? Benim Sadece Anlatmaya Çalıştığım Konu Başkasının Sistemi Dediğiniz Kişi Zaten Benle Aynı Sisteme Sahip.Farklı Bir Durum Farklı bir şey Olmadığı İçin Ben Bunu Kendi Sistemimde Nasıl Çözerim Diye Soruyorum.
bundan daha 1 hafta önce i3 8100 e sahiptim.bu videoyu izledikten sonra i3 9100f aldım. i3 8100'dede aynı sıkıntıyı yaşıyordum @Mehmet Yılmaz @GöktugGecer
Sapphire+ RX 580 8 GB
i3 9100f
4x2 2800 Mhz CL16 Ram
Gigabyte B360-M
Evga 500w+80 Plus Sistemim Var
Önceki Açtığım Konu İçin Devam Edicem En Azından Sorunun Ne Olduğunu Bulabildim.
Call Of Duty Modern Warfare Oynarken GPU Bi Anda %0 'a Düşüyor ve Hemen Anında Oyun Donuyor Sonra Bi anda Kendi...