Ragruai isimli üyenin son içerikleri

1. R

PC Darboğaz yapmaması gerekiyor ama yapıyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.
  2. R

Hocam Sizi Zaten Takipten Bırakmıyorum.Sizin Bir Çok Darboğaz konulu Videolarınızıda İzledim.Sadece Kafamı Karıştıran Benle Aynı Sisteme Sahip Olupta Sabit FPS Alıp Oynayanlar.Neden Bende Oluyorda Bunlarda Olmuyor Diye Kafam Karışıyordu.Ryzen 5 2600 İşlemciye Geçmem İyi Olurmu ?
  3. R

Youtube'da Videolarda Aynı sisteme denk olan kişilerde neden ağır donmalar olmuyor ? Adamla Aynı sisteme sahibim. Driverler Güncel ?
  4. R

Arkadaşlar PC Bileşenlerim: Sapphire RX 580 8GB i3 9100f 4x2 8 GB DDR4 Ram 2666 Mhz Ram Gigabyte B360M D3SH 500W +80 Plus Evga 1 TB HDD Bu Sistemde Darboğaz Yaşıyorum Arkadaşlar Sebebi Sizce Ne Olabilir ? Call Of Duty Modern Warfare Oynarken Sol Üst Tarafta FPS - GPU Time - CPU Time Diye...
  5. R

GPU %100 %0 Durumu

@Mehmet Yılmaz Hocam Çözümü Olarak Oynamamam'mı Gerekiyor Ben Tam Verdiğiniz Cevabı Anlamadım ? Benim Sadece Anlatmaya Çalıştığım Konu Başkasının Sistemi Dediğiniz Kişi Zaten Benle Aynı Sisteme Sahip.Farklı Bir Durum Farklı bir şey Olmadığı İçin Ben Bunu Kendi Sistemimde Nasıl Çözerim Diye Soruyorum.
  6. R

GPU %100 %0 Durumu

@Jony Case Aradaki Fiyat Farkı Çok Fazla Hocam
  7. R

GPU %100 %0 Durumu

Bu Adamın Sistemi ile Benim Sistemimin Arasında ki Fark Nedir Peki ? Adam Oynayabiliyor
  8. R

GPU %100 %0 Durumu

bundan daha 1 hafta önce i3 8100 e sahiptim.bu videoyu izledikten sonra i3 9100f aldım. i3 8100'dede aynı sıkıntıyı yaşıyordum @Mehmet Yılmaz @GöktugGecer
  9. R

GPU %100 %0 Durumu

Oyun Donuyor Ama Hocam Benim Problemim Oyunun Donması Sonra Birdaha Geri Gelmesi
  10. R

GPU %100 %0 Durumu

Hocam peki Youtube da İzlediğim Adamlarda Ne Var Ben Onu Anlamıyorum Farklı bir şey Yok Sistem Olarak Adamlar Niye Akıcı Olarak Oynuyor ?
  11. R

GPU %100 %0 Durumu

Sapphire+ RX 580 8 GB i3 9100f 4x2 2800 Mhz CL16 Ram Gigabyte B360-M Evga 500w+80 Plus Sistemim Var Önceki Açtığım Konu İçin Devam Edicem En Azından Sorunun Ne Olduğunu Bulabildim. Call Of Duty Modern Warfare Oynarken GPU Bi Anda %0 'a Düşüyor ve Hemen Anında Oyun Donuyor Sonra Bi anda Kendi...
  12. R

PC'mdeki Garip Sıkıntı

13. R

PC'mdeki Garip Sıkıntı

Ekran Kartının %100'den Bi Anda %0'a Geçmesinin Çözümü Nedir Peki ?
  14. R

PC'mdeki Garip Sıkıntı

Evga 500W+80 Plus
  15. R

PC'mdeki Garip Sıkıntı

i3 9100f RX 580'e Gayet Yeterli Bir İşlemci Olduğunu Biliyorum
Geri