GPU %100 %0 Durumu

Bu Adamın Sistemi ile Benim Sistemimin Arasında ki Fark Nedir Peki ? Adam Oynayabiliyor

Tüm çekirdekleri kontrol et dar boğaz olabilir. RAMlar 8 GB bunlarda sıkıntı çıkartıyor olabilir. Sürücüler olarak en stabil olanı kullanıp tekrar deneyin.

Dostum sorun yaşaman normal zaten. Başkasının yaptığı test beni ilgilendirmiyor her yama, her driver sürümü aynı performansı vermiyor.

@Mehmet Yılmaz Hocam Çözümü Olarak Oynamamam'mı Gerekiyor Ben Tam Verdiğiniz Cevabı Anlamadım ? Benim Sadece Anlatmaya Çalıştığım Konu Başkasının Sistemi Dediğiniz Kişi Zaten Benle Aynı Sisteme Sahip.Farklı Bir Durum Farklı bir şey Olmadığı İçin Ben Bunu Kendi Sistemimde Nasıl Çözerim Diye Soruyorum.

@Mehmet Yılmaz Hocam Çözümü Olarak Oynamamam'mı Gerekiyor Ben Tam Verdiğiniz Cevabı Anlamadım ? Benim Sadece Anlatmaya Çalıştığım Konu Başkasının Sistemi Dediğiniz Kişi Zaten Benle Aynı Sisteme Sahip.Farklı Bir Durum Farklı bir şey Olmadığı İçin Ben Bunu Kendi Sistemimde Nasıl Çözerim Diye Soruyorum.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum AMD RX570 ve Ryzen 3 2200G 8GB RAM kombinasyonuyla, önce HDD'den kaynaklı olduğunu düşünüp oyunu SSD'ye kurdum, her türlü ayarı denediysem de işlemci darboğazını ortadan kaldıramadım. 75fps'yi ve daha üstünü bırakın 60 fps'de bile işlemci besleyemiyor. Aynı şekilde sürücülerin güncellenme konusuna çok dikkat ederim arkaplanda çalışan hiçbir uygulama da yok.

Youtube'da bende birebir aynı sistemi kullanan kanalların testlerini izledim sabit 75fps alabiliyorlar. Aynı ayarları denememe rağmen ateş etme esnasında oyunum donuyor bazen 2 saniye sürüyor donma bazen hiç gelmiyor. Oyun güncellendikçe oynanabilirliği artacaktır fakat ben de sizin gibi aynı sistemle oynayanların nasıl oynadıklarına açıklık getiremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,850
Üyeler
188,331
Son üye
bilalst1
Geri