ragssz isimli üyenin son içerikleri

1. R

2K-4K monitör tavsiyesi

Arkadaşlar sistemim 9800x3D, RTX5070 ve 32 GB RAM. Şu anda 1080p 144Hz TN panel monitör kullanıyorum rekabetçi olarak Warzone oynuyorum aktif olarak ve yaklaşık 260-320 FPS arasında alıyorum medium/high ayarlarda. Warzone oynamadığım zamanlarda AAA oyunları oynuyorum. Biraz araştırma yaptım OLED...
  2. R

Dual monitör vs 2K monitör

Dell olanı az önce satın aldım teşekkürler tavsiyeniz için.
  3. R

2si de bütçemi biraz aşıyor ama 500hz 2k olan alınabilir duruyor. 25-30k arasına ne alabilirim acaba?
  4. R

Arkadaşlar ekran kartım rtx 5070 işlemcim 9800x3d. Bütçe sınırı 30 35kya kadar ama o kadar çıkmasak da olur. Ben hem rekabetçi hem de hikaye oyunları oynayan birisiyim. 4k-180hz 1080p-360hz dual monitörler gördüm ama almak mantıklı mı emin değilim 4k da ileride ekran kartı yetersiz olur gibime...
  5. R

Çözüldü✓ RTX5070 için bileşen tavsiyesi

gigabyte olmak zorunda değil ya sadece memnun kaldığımı belirtmek istedim
  6. R

Çözüldü✓ Mavi ekran alıyorum sebebini bulamadım

Hocam kusura bakmayın mesajı yeni gördüm. Sorun sanırım ekran kartı driverından kaynaklıymış. DDU ile sil yükle yapınca sorun düzelmişti. Henüz hata tekrarlamadı. Ekran kartı RTX5070.
  7. R

Anakart genel olarak gigabyte kullandım ilk sistemimde b450ms2h, şuan ise b550m aorus elite kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Gigabyte tercihimdir. 1TB m2 nvme ssd kullanıyorum XPG nin. Yaklaşık 9kya kadar anakart için bütçe kaldı.
  8. R

monitör 1080p 360hz genel olarak warzone ve cs oynuyorum ama hikayeli oyunlar da oynuyorum anakart konusunda ne almam gerektiğim hakkında pek bir bilgim yok. İşlemci konusunda da en son 7800x3d düşünüyorum ama işlemci soğutucu yeterli olur mu bilmiyorum. Soğutucu Arctic liquid Freezer II 240mm.
  9. R

güç kayanğı bu: https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-1000g-aura-moduler-80-gold-sertifika-atx-3-0-uyumlu-pci-e-5-0-10-yil-garanti-pm-HBC000047DET3
  10. R

Eğer aradaki farka değicek bi parça varsa 30-32kya kadar esnetebilirim bütçeyi
  11. R

Şuanda AM4 sistem kullanıyorum RTX5070, 1000watt asus PSU, 2x8gb 3200mhz ram, 5700x işlemci, b550m aorus elite ve işlemci soğutucu olarak arctic 240 mm liquid cooler var sistemde. AM5 sisteme geçmek istiyorum yaklaşık 25k bütçe var işlemci anakart ve ram önerisinde ihtiyacım var. Kasam mini ve...
  12. R

Çözüldü✓ Mavi ekran alıyorum sebebini bulamadım

Dump dosyası: https://drive.google.com/file/d/1IvHOF3Ns_on-ZBYZeMvAyV_luLY76qpT/view?usp=drive_link Mavi ekran aldım yardımcı olur musunuz lütfen
  13. R

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı sonrası PCIE4 sorunu

bütçem 8-9k civarı bugün elden almayı düşünüyorum işlemci 5700x
  14. R

Aslında direkt am5 soketli hazır sistem alacaktım ama ram fiyatları uçunca vazgeçtim. Tek tek toplamak daha mantıklı geldi 2k çözünürlükte idare ederim diye düşünüyordum ama böyle bir sıkıntı yaratınca mecbur yeni bir am4 işlemci alacam. İleride ram fiyatları toparlanırsa AM4'ü satıp AM5'li bir...
  15. R

işlemci yaklaşık 3 4 yıldır hiç yerinden çıkmadan sadece macunu değişiyor. Yani eğik kırık olma olasılığı sıfır. DDUyla güvenli modda 3 kere sil yükle yaptım. Bugün 5700x işlemciye geçicem ardından tekrardan PCIe 4 açıcap test edicem. Eğer sorun halen devam ediyorsa işlemciden değil demektir...
Geri