Qbz yazılım olarak sorunsuz bir klavye, ama tabi yeni bir klavye, ülkeye girdiği gibi aldım. 3 haftadan fazla bir zamandır kullanıyorum. İleri zamanları yaşayıp göreceğiz. Benim aldığım dönemden bu zamana 300 lira zam yese de mevcut yazılımı, malzeme kalitesi ve en önemlisi bir klavyede arayacağınız ilk şey olarak hissiyatı tatmin edici. Hala daha mevcut fiyatta alüminyum %75 lik klavyeler içinde en f/p klavye.ATK RS7 Air var yazılım konusunda ön planda ve çok tercih edilen model. QBZ75 var alüminyum kasaya sahip ama yazılım konusu nasıldır bilmiyorum tam. Manyetik klavyeyi klavye yapan da yazılımıdır.
Ben kendim sipariş verdim 2 gün önce GameRaider K1 HE de öneririm 3000 TL. 1 hafta araştırıp karar kıldım. Yazılımı stabil ve sade.
Alüminyum kasa iyidir ancak manyetik klavyelerde öncelik yazılım olur. Kasa, ses, hissiyat %30 desek, yazılımı %70 önemli olur benim için. Hissiyat daha çok mekanik klavyelerde iyidir. Çok çeşit klavye var bazı manyatik klavyelerin hissiyatı mekanik klavyeleri andırabiliyor.Qbz yazılım olarak sorunsuz bir klavye, ama tabi yeni bir klavye, ülkeye girdiği gibi aldım. 3 haftadan fazla bir zamandır kullanıyorum. İleri zamanları yaşayıp göreceğiz. Benim aldığım dönemden bu zamana 300 lira zam yese de mevcut yazılımı, malzeme kalitesi ve en önemlisi bir klavyede arayacağınız ilk şey olarak hissiyatı tatmin edici. Hala daha mevcut fiyatta alüminyum %75 lik klavyeler içinde en f/p klavye.
Bende k1 he den zamanında qbz 75 geçen birisi olarak söyleyeceğim şey, ben alırken aralarında 1100 liralık fark vardı. Ve arada ki her kuruşa değdi. 3k ya'da k1 he rakipsiz gözümde.
Ben size katılmıyorum. Böyle bir kural yok. Manyetik klavye dünyasındaki o abartılan rakamlar ve yüksek hz değerleri pazarlama stratejisinden çokta fazlası değil. Bunu Wooting'in CEO su bile söylüyor.Alüminyum kasa iyidir ancak manyetik klavyelerde öncelik yazılım olur. Kasa, ses, hissiyat %30 desek, yazılımı %70 önemli olur benim için. Hissiyat daha çok mekanik klavyelerde iyidir. Çok çeşit klavye var bazı manyatik klavyelerin hissiyatı mekanik klavyeleri andırabiliyor.
FPS oyuncusu değilseniz genelde mekanik klavye öneriyorlar. Onlarda ses ve hissiyat daha belirgin ve tatmin edici olur.
Ben normalde MCHOSE mix 87 alacaktım ama yazılımdan o kadar şikayet vardı ki çok beğensem de klavyeyi vazgeçmek zorunda kaldım. Hayırlı olsun umarım uzun vadeli kullanırsınız. Yeni model ve kullanıcısı gerçekten az.
Arkadaşlar merhaba 5000-6000TL ye kadar bütçem var f/p manyetik switch %75 klavye arıyorum . Ne önerirsiniz. Wraith W75 v2 filan baktım da baya kötü yorum vardı forumlarda bi içime sinmedi.