Biliyorum 80+ yok ancak dediğim kişide yıllardır kullanıyor sistemi çok üst düzey 3090 olan bir son sistem kullanıyor 360 hz monitör vs var kendisinde yani bunu kullanıyorsa bir bildiği vardır diye düşünüyordum
Hocam thermaltake mi önerirsin zalman mı benim bi arkadaşım 700w zalman kullanıyor çok sessiz ve aşşırı kaliteli olduğunu söylüyor 1080 TL civarı bur ürün linkini yukarda bırakmıştım bakabilirsin istersen
Hocalarım 1000 TL altı olursa daha iyi olur maximum 1100 TL yapabilirim.
Sistemim şudur.
Sapphire Radeon Pulse RX 6600.
Ryzen 5 5600.
Kingston 500 GB 3000/2200 NVMe M.2 SSD.
ASUS B550M-K
Gametech Legend mesh kasa.
Hikvision U10 midnight 1x16 GB CL16 DDR4.
1668987723
Aklımda bir tane var iyi...
Hocalarım duyduğunuz gibi Hepsiburada'dan Sapphire Radeon Pulse RX 6600 alınır mı?
Fiyat: 5.248 TL çok bir bütçem yok artış yapabilirim ama 100, 150 TL kadar
Satıcıda bu arada Hepsiburada'nın kendisi...
Reis ürün sanırım 400 ,450 tl civarlarinda bir kulaklık sitelerin hepsinde fiyati bu bandda ben hepsiburadada'n 170 tl ye aldim bence uygun ve iyi bir kulaklık bana bir tanidik snopy (rampage ile ortak üretim) iyi bir markadir alman doğru demisti
2 yıl garantisi var aldiğim ürünün muhtemelen garantiye yollarım çözerler. 50mm kulaklık daha yüksek ses veriyorsada ben zaten maximum seste hiçbirzaman kullanmıyorum baş ağrısı ve kulak duyularını zedeleyebiliyor duyma duyusu azalıyormuş
Hocalarım geçenlerde Hepsiburada üzerinden Rampage SN-RW2 Gaming kulaklık satın aldım herkes memnundu ancak bana gelen üründe sol kulaklık bağlantı noktasından açılmıştı ve kablolar yerinden çıkmıştı kargo güzel ve hızlı gönderilsede gönderen firma göndermeden önce ürününü denetlememişti...
Ben bu sistemi hazır olarak en ucuz 15,600 TL olarak buldum kendi sistemimi yani akakçeden 14 civarına kulaklik klavye mouse gibi eklentilerle beraber 14 civarna topladim monitör hariç her şey 14 civarı tuttu bende
Hocam bu fanlar zaten soğutmada çok is görmüyorlarmış araştırdım çok bilmedigimden öğrendimki cpu soğutucusu lazımmış bende Snowman M200 2 cpu soğutucusu almaya karar verdim ve yanında cooler masterın termal macununu aldım sistemi topladığımda deneyip göreceğim umarım iyi çıkarlar