🔥İndirim Ubisoft Store Black Friday İndirimleri!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570

• Origins 53,80 TL
  • Valhalla 88,77 TL
  • Valhalla Ragnarök 157,15 TL
  • Odyssey 67,25 TL
  • Odyssey Gold 112,25 TL!
  • R6S Deluxe 44,55 TL
100 coin varsa %20 de öyle indirim alabiliyorsunuz.
Epic'ten aldıydım Valhalla Standart'ı. Keşke bekleseydim. %20 de öyle indirim alabilirdim. 18 lira da 18 liradır.

TGIBF bu kodla %20 indirim alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dost: Ubis...

Şaka bir yana bu indirimde Rainbow'lara bakılabilir.

Agalar ben R6S'in normal olanını Steamden satın aldım Ubisoft hesabımada tanımlandı. Şimdi gidip Ubisoft Store'dan R6S Deluxe Edition satın alabiliyor muyum? Alamıyor muyum? Çünkü satın almak istediğimde beni kart bilgilerine kadar götürüyor (mantıken alamamam gerekiyor).

• Origins 53,80 TL
  • Valhalla 88,77 TL
  • Valhalla Ragnarök 157,15 TL
  • Odyssey 67,25 TL
  • Odyssey Gold 112,25 TL!
  • R6S Deluxe 44,55 TL
100 coin varsa %20 de öyle indirim alabiliyorsunuz.
Epic'ten aldıydım Valhalla Standart'ı. Keşke bekleseydim. %20 de öyle indirim alabilirdim. 18 lira da 18 liradır.
Reis oyun kodu mu satın alıyoruz yoksa kutulu oyun mu alıyoruz adres bilgileri istiyor ubisoft anlamadımda

Yani oyun kodu alıyorum değilmi? Birde oyun kodu alıyorsam nereye yazıyorum oyun kodumu steama mı yoksa epic gamese mi
Oyun kodu almıyorsun. Oyunlar direkt Ubisoft Connect kütüphanene ekleniyor.

Anladım bilgisayardan ubisoft connect kütüphaneme girerek oyunu indirebiliyorum yani. Kusura bakmayın çok bilmediğim için sordum
Kusura bakılacak bir şey yok. Oyunları satın aldıktan hemen sonra kütüphanenden indirebilirsin.
TGIBF bu kodu kullanmayı unutmayın.

Kusura bakılacak bir şey yok. Oyunları satın aldıktan hemen sonra kütüphanenden indirebilirsin.
TGIBF bu kodu kullanmayı unutmayın.
Kullandım reis saol söylediğin için oynamayı çok istediğim bir oyundu valhalla 71 tl ye alabilmek muhteşem oldu cidden saol

Geri