Rainman isimli üyenin son içerikleri

1. R

3600X & 5600XT ile 2K14 donma sorunu

Bu oyun dünyası çok garip. Eski oyunlar zayıf olduğu için yeni oyunlar güçlü olduğu için oynayamayacağız yakında.
  2. R

Tam anlayamadım. Optimizasyon sorunu derken? Nedir sorun?
  3. R

Arkadaşlar Merhaba, Garip bir şekilde 3600x & 5600xt olan masaüstümde 2k14 gibi 7 yıl önce çıkan oyunda donma sorunu yaşıyorum. 2k20'de hiç bir sorun yaşamazken bu oyunda sorun yaşamam çok garip. Rahat 120 fps aldığım oyunda birden ekranda bir kaç saniyelik donma oluyor ardından oyun 10 fps'den...
  4. R

Oyuncu ve Ofis Koltukları ile Çalışma Masaları Hakkında Genel Sorular

Arkadaşlar Merhaba, Hem bu forumda hem de diğer forumlarda genel itibari ile bilgisayar alan veya bilgisayar ile uzun vakitler geçiren arkadaşlar için tavsiye niteliğinde bilgilerin çok az olduğunu veya tek cümlelik cevaplardan ibaret olduğunu gördüm. Bu nedenle masa ve koltuk alma aşamasında...
  5. R

Da Sistem 2 - Corsair Fan Çalışmaması

Sorunu çözdüm. Dediğiniz gibi fanlardan birinin girişi tam oturtulmamış. Teşekkürler
  6. R

benime egzoz fanı çalışıyor. çözemedim.
  7. R

Arkadaşlar Merhaba, Sistem geldi. Kasa çalışıyor. Ancak kasanın en alttaki fanı hiç çalışmıyor. Hatta RGB ışıkları çalışıyor. Kapatabiliyorum, renklerini, modlarını değiştirebiliyorum ama kasanın en alttaki fanı hiç çalışmadı. Neden çalışmıyor? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Geri