PSU güzel de satıcı berabet kafasına göre zamlandırıyor ürünleri bir kasa 1 er hafta ara ile 2.8 den 3kya ordan 3.800 oldu ordan 4.200 oldu onun yerine...
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-tuf-gaming-750b-750-w-fiyati,1093721862.html
Saglam olsun kafam rahat olsun ilerde de yükseltmeye gerek...
Satın alırken Steam Market önerimdir. Ödeyeceğin fiyat arttıkça dış pazarlara bakmak daha iyi oluyor genelde. F/P skinler için de YouTube'da "Best Skins for...
Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin?
1739387769
Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir...
Eğer anakartında Bluetooth özelliği olmadığından eminsen kablolu hariç kullanamazsın ancak herhangi bir elektronik mağazasından Bluetooth aparatı satın alıp...
Valve baba bahtına ne koyduysa onu alırsın. Eğer tekte 100-200tl kaybetmeyi umursamıyorsan vur davula ama eğer "Ulan, kasayı açmak yerine aynı fiyata skin...
Logitech G502 Hero'nun kablolu modelini kullanıyorum. Geçen yılın Haziran ayında aldım ve tertemiz akıp gidiyor mouse. Yine de bazı kullanıcılar kendilerine...
Masaüstünde bildiğim kadarıyla açıkken elektriklerin gitmesiyle sistemin direkt kaydedilmeden kapanması dolayısıyla sıkıntı oluyor, parçalarında bir anda...
Hocalar, öncelikle selamlar. Bir sistem topladım ve içerisinde de daha bugün (12 Şubat) tarihinde satın aldığım Rampage RGB-550 Modüler model PSU bulunuyor...