hotspot az değil ki , benim de ekran kartım sıcaklıktan dolayı fan sesini yapıp ekran kapatıyordu , sonra pc res atıyor . Muhtemelen ısıdan kaynaklı bir...
cw ucu acık bir konu degil , bobin sıkışmasıyla oluşan bir ses ve bu tüketici için bir kusurdur . Tüketici haklarının korunması için zaten mahkemeler var ...
MSI 4070 super gaming x alim aldım coil whine, asus dual 4070 super aldım coil whine, yine değiştirdim Galax 4070 ti super aldım yine cw çıktı. Fark edilir...
Haklılık bir durum yok . Ülkelerin tüketici mahkemeleri var , CW bir kusur ise tüketici her türlü iade değişim isteyebilir . Dediğiniz gibi cw performans...
Tam olarak konu bu hani arkadaşlar herkes bence sıfır aldığı üründe sorunsuz olmasını hakediyor. Neden 40-50k para verip normal karşılayalım ki ? Parayı...
Bilinçli tüketici olarak ürün de kusur varsa hakkimizi aramamiz lazim , buradaki insanlara bakma onlar sıfır üründe böyle bir sorun olursa sessiz kalabilir...
amazon hesap desteği konusunda öyle , geçen black 11.11 indirimlerinde 1 ürün aldım hesap banlandı . 2 hafta boyunca 1 numarayı aradım , bana dedikleri...