Merhaba aldığın hata ön yükleme hatası,
pc'yi başlattığında gelişmiş seçenekleri açıp sorun gider seçeğini kullanabilirsin.
Yada format atıp temiz bir kurulum yapabilirsin.
Ramleri kontrol etmende fayda var çeşitli ram test programları mevcut.
Aynen dostum ve ben çok memnun kaldım kasa olunca havayla beraber içine çektiği tozları öbek öbek biriktiyordu.
Uzay sistemde ince tozdan başka bişey olmuyor.Parçalar direk açıkta olduğu için temizlemesi aşırı basit ve kolay oluyor.
AMA evinizde evcil hayvan yada küçük çocuk varsa tavsiye etmem...
Bence normal R5 3600 işlemci kullanıyorum bende de sürekli %100 gösteriyordu.Arka planda çalışanları kapatmak yada ön başlatma seçeneklerini düzenlemek geçici bi çözüm bence bunun sebebi ryzen yapısı gereği sürekli temel hızını max verip turbo frekanslarında düşüp yükselmesi.yani 3500x 3.6 hızı...
Günaydın dostum eğer evindeki elektrik tesisatının topraklamasında bi sıkıntı yoksa kasaya yönelmeni tavsiye ederim.
Farklı bi psu ile dene yine aynı durum olursa anakart montajıyla alakalı bi sorun vardır.
Eğer işlemcinin soket yapısına uygun daha üst model bi işlemci varsa değiştirebilirsin.
Burada laptop üreticisinin aynı model için kullandığı farklı işlemciler vardır araştırmanızda fayda var.
elinde başka usb kablosu varsa onunla dene ya kablodan yada koldaki kabloyu taktığın yuvada bi temassızlık olabilir.
yada kullandığın drive da bi sorun olabilir.