Merhaba arkadaşlar. i7 10750h + rtx 2060 kombınasyonuna sahıp bır ACER laptopum var. Aylardır guncellemedıgım Windows 10 bilgisayarımın otomatık guncellestırmelerını actım ve guncellemelerını yaptım aynı zamanda nvıdıa guncellemesını de son surumle guncelledım. Ne olduysa ondan sonra oldu...
Bende a101 e gelen ONVO 65 ,nç andorıd arayuzlu olan tv yı aldım. TV 9000 lıra oldugunda muadıllerı de 14bın tl den baslıyordu . panelını felan arastırarak almıstım. şunu soyleyeyım artı ve eksı olarak. tv IPS oldugundan ışık sızması var kenarlarda. fılm ızlerken felan kendını bellı etmıyor onu...
Nerde 80lik yaptirdiysaniz oraya başvurmanızi öneririm. Yükseltmeyi siz yapmadiysaniz herhangi bir Küba bayiine danışın onlar nerede 80lik yaptiriyorsa oraya yönlendirir. Yazılımi heryer atamıyor, kartın fabrikaya gidip gelmesi gerekebiliyor bazi motorlarda , tabi sorun yazılımla ilgiliyse...
Selamlar Warzone 2.0 da sistemimin alabileceği FPS ten daha düşük değerler aldığını düşünüyorum.
Sistemim Ryzen 5600 + 4070ti + 16 gb ram şeklınde ozetlenebılır.
Low ya da Ultraya almam neredeyse hiçbirşey farkettirmiyor. Oyun 120 fps civarında dolaşıyor ve CPU ve GPU %50-65 dolaylarında...
arkadakı tahta muhtemelen suntadan yapılmıstır. yanı ınce bır tahtadır. eğer oyleyse ona bırsey sabıtleyemen saglıklı olmaz. eger arkadakı tahta 0.8mm mdf tahta ıse yanı yaklasık bır parmak kalınlıgında ıse ozaman ucuz olan aparattan alıp vıdalayarak sabıtlersen işni gorur. hareket etmesını...
VESA dedıgımız şey monıtor standını monıtore baglamaya yarayan bır standart. arkada gorunen kare seklınde yerlesmıs 4 adet vıdalama yerı varsa. VESA da vardır. monıtorun kodunu aratıp teknık detaylarda vesa destegı olup olmadıgını arattıktan sonra ınternetten uygun monıtor standını alıp...