RaveLN isimli üyenin son içerikleri

1. RaveLN

Yardım Monitör Gitti Yardım Edin

Hocam bu şekilde sorunu anlamamız çok güç. Fotoğraf veya video çekip paylaşırsan daha net anlaşılır. Garanti devam ediyorsa 1 saniye bile düşünme, doğrudan servisi arayıp garantiye kargo sürecini başlatmanı öneririm.
  2. RaveLN

Fc Ea26 GPU Error Hk

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 3-4 aydır FC EA26 oynuyorum. Yalnızca Fifa'nin penaltı modlarında karşılaştığım bir sorundan bahsedeceğim. Ara sıra gelen penaltı etkinliğinde oyun bittikten sonra sonuç ekranı gelmeden oyun, GPU hatası veriyor ve kapanıyor. Maç bitmedi olarak kaydediliyor ve...
  3. RaveLN

Goodram 64gb Alınır mı ?

CL değeri RAM için evet önemlidir hocam. 6000 MHz CL48 RAM de var CL28 de. CL değeri ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlı cevap verir.
  4. RaveLN

Goodram 64gb Alınır mı ?

Aynı RAM'in 1.35V CL30 versiyonunu satın almıştım ve kullanıyorum. Memnunum ancak yapmamı istediğiniz bir test varsa yapıp sonucunu paylaşabilirim. Bir sorunla karşılaşmadım. Dual kit aldım. Bu arada belirttiğiniz fiyat çok yüksek, RAM'leri favorilere ekleyip sık sık takip etmenizi öneririm.
  5. RaveLN

240 Bin Sıralama Yaptım Ne Yapıyım?

Yorumunuza kesinlikle katılmıyorum. İş tamamen kişide bitiyor. Adı sanı bilindik üniversiteden mezun olan daha yüksek maaş ile başlayabiliyor ancak iş görüşmelerinde aa niğde üniversitesi bu 200 binde, bunu işe almayalım denmiyor. İşe alımlarda mühendis adayın potansiyeline bakılır. Kendini...
  6. RaveLN

240 Bin Sıralama Yaptım Ne Yapıyım?

Dostum selamlar, 5 yıldır sektörde çalışan bir elektrik elektronik yüksek mühendisi olarak yazıyorum. İtü, Ytü, Odtü vb. üniversitelerde okumadığın sürece okuduğun üniversitenin pek bir önemi yok. Eğer ki ciddi bir derece yapma hedefin yoksa ben sene kaybetmeni önermem. Ancak puanının yettiği ve...
  7. RaveLN

60 Bin TL Var, Parçaları Sırayla Toplayacağım. İlk Hangilerini Alayım?

Hocam 23 Mart sabah, tüm RAM'ler bi anda %75-80 indirime girmişti. 2 adet dual set almıştım. :)
  8. RaveLN

Çözüldü✓ Manyetik 75 Klavye Önerisi

hocam konuyla alakasız ama saat linki gelir mi? bu arada sistem güzelmiş.
  9. RaveLN

60 Bin TL Var, Parçaları Sırayla Toplayacağım. İlk Hangilerini Alayım?

Hocam ben alacağım ürünleri vatan'da favorilere ekliyorum, vatan ürünlere düzenli olarak 2 3 günde bir indirim yapıyor. Örnek olarak bi görsel paylaşacağım. Eklediğim monitörü arkadaşım 1 yıl önce 21 bin TL'ye almıştı. RAM'i ohal indiriminden kapmıştım, ekran kartı da 43k'dan 35k'ya düşmüştü. 1...
  10. RaveLN

1 Milyon 175 Bin TL'ye 1.6 Multijet Urban Egea Almak Mantıklımı?

Selamlar hocam, ben de şirket aracı olarak Fiat Egea 2022 1.6 dizel otomatik vites olan modelini kullanıyorum. Arabayı yaklaşık 50 binde aldım, şu an 123 binde. Bu modellerde karşılaştığım tek sorun olarak dizel partikül problemi yaşanıyor. O da uzun yolda ara ara 3000 devirde 20 dakika sürünce...
  11. RaveLN

Monster Laptop Arıza Durumu Hk.

Monster yetkili servis, arızayı detaylı olarak söylemedi. Direkt anakartta bulunan sigortalar yanmış, işlem yapılması gerekiyor ve işlem durumunda anakart da yanabilir dedi. Yani anakart yanmasa bile anakart arızalandı, yenisini almanız gerekiyor dese anakarta cpu ve gpu entegre olduğu için min...
  12. RaveLN

Monster Laptop Arıza Durumu Hk.

Merhaba, Laptopumdaki arızayla ilgili yazıyorum. Ekran ile ilgili problem vardı ve yaklaşık 1 yıl kadar bu şekilde kullandım. Laptop şu an tamamen kasa gibi çalışmaktadır, kendi ekranını algılamamaktadır, harici bir ekran ile tek ekran şeklinde kullanılabilir durumdadır. Monster servise ve...
  13. RaveLN

Fazeon Monitör Alınır mı?

27" 2K Fazeon monitör almıştım. Görüntü canlılığı ve ekran kalitesi pek tatmin etmedi. LG UltraGear ve ASUS TUF monitörler kullanan birisi olarak ASUS monitörü önerebilirim. Ayrıca Fazeon'da ölü piksel çıkmıştı. Gerçi sırasıyla Fazeon, Rampage ve Asus monitörler aldım 3'ünde de ölü piksel çıktı...
Geri