RaveLN

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• RaveLN
      RaveLN, Yardım Monitör Gitti Yardım Edin başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bu şekilde sorunu anlamamız çok güç. Fotoğraf veya video çekip paylaşırsan daha net anlaşılır. Garanti devam ediyorsa 1 saniye bile düşünme, doğrudan...
    • RaveLN
      RaveLN, Ekran Kartı kategorisinde Fc Ea26 GPU Error Hk başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 3-4 aydır FC EA26 oynuyorum. Yalnızca Fifa'nin penaltı modlarında karşılaştığım bir sorundan bahsedeceğim. Ara sıra gelen...
      • 1785070738157.webp
    • RaveLN
      RaveLN, Goodram 64gb Alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      CL değeri RAM için evet önemlidir hocam. 6000 MHz CL48 RAM de var CL28 de. CL değeri ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlı cevap verir.
    • RaveLN
      RaveLN, Goodram 64gb Alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynı RAM'in 1.35V CL30 versiyonunu satın almıştım ve kullanıyorum. Memnunum ancak yapmamı istediğiniz bir test varsa yapıp sonucunu paylaşabilirim. Bir...
      • 1784896215281.webp
    • RaveLN
      RaveLN, 240 Bin Sıralama Yaptım Ne Yapıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yorumunuza kesinlikle katılmıyorum. İş tamamen kişide bitiyor. Adı sanı bilindik üniversiteden mezun olan daha yüksek maaş ile başlayabiliyor ancak iş...
    • RaveLN
      RaveLN, 240 Bin Sıralama Yaptım Ne Yapıyım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum selamlar, 5 yıldır sektörde çalışan bir elektrik elektronik yüksek mühendisi olarak yazıyorum. İtü, Ytü, Odtü vb. üniversitelerde okumadığın sürece...
    • RaveLN
      Hocam 23 Mart sabah, tüm RAM'ler bi anda %75-80 indirime girmişti. 2 adet dual set almıştım. :)
      • 1784808668634.webp
      • 1784808723003.webp
      • 1784808749139.webp
    • RaveLN
      RaveLN, Çözüldü✓ Manyetik 75 Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam konuyla alakasız ama saat linki gelir mi? bu arada sistem güzelmiş.
    • RaveLN
      Hocam ben alacağım ürünleri vatan'da favorilere ekliyorum, vatan ürünlere düzenli olarak 2 3 günde bir indirim yapıyor. Örnek olarak bi görsel paylaşacağım...
      • 1784804704560.webp
      • 1784804761542.webp
      • 1784804834194.webp
    • RaveLN
      Selamlar hocam, ben de şirket aracı olarak Fiat Egea 2022 1.6 dizel otomatik vites olan modelini kullanıyorum. Arabayı yaklaşık 50 binde aldım, şu an 123...
    • RaveLN
      RaveLN, Monster Laptop Arıza Durumu Hk. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Monster yetkili servis, arızayı detaylı olarak söylemedi. Direkt anakartta bulunan sigortalar yanmış, işlem yapılması gerekiyor ve işlem durumunda anakart...
    • RaveLN
      RaveLN, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Monster Laptop Arıza Durumu Hk. başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, Laptopumdaki arızayla ilgili yazıyorum. Ekran ile ilgili problem vardı ve yaklaşık 1 yıl kadar bu şekilde kullandım. Laptop şu an tamamen kasa...
    • RaveLN
      RaveLN, Fazeon Monitör Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      27" 2K Fazeon monitör almıştım. Görüntü canlılığı ve ekran kalitesi pek tatmin etmedi. LG UltraGear ve ASUS TUF monitörler kullanan birisi olarak ASUS...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,964
Üyeler
200,258
Son üye
alibudak

Geri