Hocam tasarruf miktarı dediği vergimi oluyor? eğer oysa 700 tl falan ücret çıkıyor
Valla ürünü alırken herhangi bir şey yazmıyordu vergi ile ilgili bir seçenek göremedimde inşAllah çok bişey çıkmaz
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar.
Aliexpress'ten 9 bin tl lik bir alışveriş yaptım ama bunun gümrük vergisi kaç para çıkar paket 30kg geçer muhtemelen bu konuda yardımcı olabiliecek varmı
İade talebi oluşturdum kargo geldi ama daha transfer sürecine girmedi bayram tatili nedeniyle umarım bir sorun çıkarmazlar.IPS paneldede aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum. Hepsi buradadan almıştım İnşAllah iade de bir sorun çıkarmazlar ise TN panel almayı düşünüyorum.
1657479434
Yükselttim...
Arkadaşlar yeni monitör aldım fakat ghosting sorunu yaşıyorum pubg de daha çok karanlık siyah ortamlarda siyah ögeler mouse çevirirken gölgeleniyor gözüme çarpıyor aydınlık ortamlarda sorun olmuyor. Monitörü iade etmeyi düşünüyorum fakat bu fiyat bandındaki tüm monitörler de bu şekilde ghosting...
Aynen üst tarafa alcam 2 tane egzoz fan fakat alt tarafında malesef yer yok keşke olsaydı orayada dediğiniz gibi içeriye soguk hava üflücek 2 tane fan takabilirdim çok iyi olurdu ama malesef
Merhabalar hayırlı kandiller arkadaşlar. Elimde i5 12400F Gigabyte RTX 2060 lı bir sistem var alalı daha 1 ay olmadı. Bilgisayar kasasının modelide bu şekilde Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa. Pubg - Bns - Cod Apex gibi oyunları oynarken ekran kartı aşırı ısınıyor...