Herkese iyi forumlar, geçen günlerde haylaz kardeşim ethernet kablomu(Cat5) kopardı. 9 aydır kullanıyordum ve halının altına koymama rağmen iyi dayandı. Bu sefer kaliteli bir ethernet kablosu alacağım. İnternetim çok iyi değil 11 download 5 upload gibi bir şey olması lazım, Cat 5 yeter diye...
Merhabalar, hali hazırda şu an kulak üstü kulaklığım var ama kullanırken çok kaba gelmeye ve baş ağrıtmaya başladı o yüzden airpods almaya kara verdim. İphone 5 uyumlu airpods tavsiyelerinizi bekliyorum bütçem 300 TL.
Yeni mouse alacağım. Bütçem, 300 TL civarı şu an araştırdıklarım; Razer Deathadder Essential, Razer Viper Mini, Rival 3, Logitech G203, HyperX Pulsefire Core. Başka önerisi olan var mı? yoksa bunların arasından hangilerini almalıyım?
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Bir hafta önce klavyemi temizledikten sonra kasaya taktım ve oyun oynarken aniden sapıtmaya başladı. Klavyenin şu an "p" tuşu tamamen çalışmıyor, a veya s tuşuna bastığım zaman bilgisayar kapanıyor(bu beni en çok şaşırtan sorun oldu)v.b problemler oluyor...
bazı mekanik hisli adı altında satılan çok membran klavye oluyor. o anlamda dedim.
1642601573
dediğim gibi mekanik hisli adı altında çok fazla membran klavye satılıyor. Ne aradığımı biliyorum. Bütçe olarakta 150-250 tl bandında olsa iyi olur. Yoksa en kötü 290...
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Elimde bulunan membran klavye bozuldu. Şuan f/p "Gerçek" Mekanik hisli klavye arıyorum. Fiyat olarak dediğim gibi f/p olursa iyi olur.
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar herkese. Haftalar önce bir konu açmıştım kulaklığım ile alakalı, oyunumdan ses gelmiyordu bende hands free kapattım ve çalıştı. Ama şöyle bir sorun var ki hands free kapatınca oyunu mikrofonunu kullanamıyorum. Açınca da oyundan ses gelmiyor. Hands Free'yi zorunlu...