Gerçek mekanik hisli ne hocamMerhabalar, herkese iyi forumlar. Elimde bulunan membran klavye bozuldu. Şuan f/p "Gerçek" Mekanik hisli klavye arıyorum. Fiyat olarak dediğim gibi f/p olursa iyi olur.
Kardeş bence sen ne aradığını bilmiyorsun. Gerçek mekanik hisli diye bir şey yok. Ya mekanik hisli membran/mechbran ya da gerçek mekanik klavye olur.Merhabalar, herkese iyi forumlar. Elimde bulunan membran klavye bozuldu. Şuan f/p "Gerçek" Mekanik hisli klavye arıyorum. Fiyat olarak dediğim gibi f/p olursa iyi olur.
Bütçe? Ayrıca gerçek mekanik hisli diye bir terim yoktur ya mekanik hislidir ya da değildir.Merhabalar, herkese iyi forumlar. Elimde bulunan membran klavye bozuldu. Şuan f/p "Gerçek" Mekanik hisli klavye arıyorum. Fiyat olarak dediğim gibi f/p olursa iyi olur.
Gerçek mekanik h
bazı mekanik hisli adı altında satılan çok membran klavye oluyor. o anlamda dedim.Gerçek mekanik hisli ne hocam
dediğim gibi mekanik hisli adı altında çok fazla membran klavye satılıyor. Ne aradığımı biliyorum. Bütçe olarakta 150-250 tl bandında olsa iyi olur. Yoksa en kötü 290...Kardeş bence sen ne aradığını bilmiyorsun. Gerçek mekanik hisli diye bir şey yok. Ya mekanik hisli membran/mechbran ya da gerçek mekanik klavye olur.
Her şeyden önce bütçeni belirtmelisin.
Kardeşim mekanik hisli demek mekanik demek değil. Mekanik hisli zaten membran klavye ama mekanikmiş gibi hissettiren demek. Sen MEKANİK KLAVYE istiyorsun mekanik hisli değil. Son olarak lütfen çıkabileceğin max bütçeyi belirt.bazı mekanik hisli adı altında satılan çok membran klavye oluyor. o anlamda dedim.
tamam kardeşim o zaman yanlış biliyorumdur. max bütçe 290.Kardeşim mekanik hisli demek mekanik demek değil. Mekanik hisli zaten membran klavye ama mekanikmiş gibi hissettiren demek. Sen MEKANİK KLAVYE istiyorsun mekanik hisli değil. Son olarak lütfen çıkabileceğin max bütçeyi belirt.