Bu dönemde antep fıstıklarından kaçının. Normal hali ve sürmeli hali yurtdışından geri dönüyor. en son amerika salmonella var diye geri yolladı. bedava olsa bile yemeyin.
Bu fiyatlara "oyuncu" mikrofon alacağınıza gidin profesyonel usb podcast micleri alın bunların 10 katı daha iyiler, quadcast 5k iken ben rode nt usb+ 6400e almıştım ses kalitesinde aralarında uçurum farkı var. bunlar oyuncu tagı ile milleti yiyor.
Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?
Beyler bugün monitör elime ulaştı ama 120 hz sabit gözüküyor, değiştirmek istediğimde ayarlar kapalı gözüküyor, ips monitörüme geçince çözünürlük ve hz değiştirebiliyorum ama olede geçince seçenekler kapanıyor ne yapmam gerek?
Amazonda gezerken gözüme çarptı yurtdışından geliyor vergilerle birlikte 557e denk geliyor ben aldım bir tane. Bizim türklerin fiyatı 1000 ile 1200 arası. Benim gibi hastası olanlar alabilir. DLC dahil bu CD ile
https://www.amazon.com.tr/dp/B016ZU4FIQ
donanımsal olarak s25 ultra. andoridler her zaman iphone'lardan daha iyidir f/p olarak ve donanımsal olarak. ama kişisel kullanıma bağlı. Iphone'da hacklenme söz konusu olmaz güvenlik için iphone, donanım için android
AMD'nin yeni kartlarında yeni AI chipleri olacak FSR4 diye geçiyor youtubeden bakabilirsin artık driver üzerinden değilde direk gpu'nun içindeki chip yardımlarıyla kullanılacak kalitesi DLSS ile aynı incelemelere bakabilirsin
redditten alıntıyorum "A bit late but I work as an RMA technician for a system integrator that uses re-badged Netac drives along with Samsung and Intel (Soildigm) SSDs. The Netac drives fail so often that some RMA techs don't bother to even test the drives before replacing them. We rarely need...