şuan tekrardan valorantı yüklüyorum
1763586055
1763586149
pc direk tepki yok alt tab denedim alt f4 denedim hiçbirşey çözmedi bi kasadan reset tuşunu basıp yeniden başlatınca windowsa tektardan ulaşabiliyorum
Merhabalar valorant oynarken bi anda bütün bilgisayarım kitleniyor ve kasanın üzerinden yeniden başlat demeden düzelmiyor
Dün uzun zaman sonra valorant oynamak istediğimde karşılaştım bu sorunla ne yapıp ettimysem bir çözüm bulamadım yardımınza ihtiyacım var oyüzden
ilk olarak driverları...
cpu z hepsini gösteriyor memteste bir problem bulamadı sabah onuda yapmıştım ramlerin yerleni allah bilir kac kere değiştirdim ramlere hiç oc yapmadım sadece expoyu acmıştım şimdi expoyu acıp kaydedip yeniden başlat diyorum bios ayarları kaydetmiyor ramlerimde düşük hızda calışmaya devam ediyor...
merhabalar msi anakartım var modeli b650 tomahawk wifi biostan expo 1 acıyorum belleklerim hızını 5200 olucağına gösteriyo bilgisayar yeniden başlıyo ve ayarı sanki hiç yapmamışım gibi 3600mhz den göstermeye devam ediyor bios ayarıda sanki hiç acmamışım gibi orası gri duruyo kırmızı durcağına...
Kasamda fanları argb fanlar ile değiştirmek istiyorum bu fanlar hem uygun hem ortlama iyi deniyor sizce alınır mı? bide bu fanların kablolarını birbirlerine bağlayıp anakarta tek bir tane takılabilicek şekildfe yapabiliyormuyum...