readerror isimli üyenin son içerikleri

1. R

iphone 12 mini kapandı

anladım hocam o zaman tekrar yaşanırsa ben gidip baktırayım çok teşekkürler
  2. R

iphone 12 mini kapandı

teşekkürler fakat cihaz hiç açılmamış dendiği için açtırmak istemiyorum nasıl kontrol edecekler acaba 1714520404 1 kez oldu umarum birdaha olmaz :(
  3. R

iphone 12 mini kapandı

bunun anlamanın yolu var mıdır cihazz hiç açılmamış dendi ve vidaları olsun ayarlarda hata vermesi olsun hiçbir sorun yok 1714520147 1021 kerede şarj edilmiş 1714520234 ve 3utools ile bataryanın seri numarası vb herşeyi var
  4. R

iphone 12 mini kapandı

Herkese Merhaba geçenlerde 2.el bir telefon aldım iphone 12 mini cihazda çizik dahi yok sahibi de bana hiç açılmadığını söyledi cihaz gayet temiz herhangi bir sorunu yok bataryası 79 sorun şu ki 1 kez fark ettim daha önce oldumu bilmiyorum telefon sıcak değildi şarkı açtım ekranı kapattım bi...
  5. R

Bu işlemci orjinal midir alınır mı? ?

hiçbirfikrim yok :D neyse sağlık olsun gelince tekrardan yazarım durumunuu
  6. R

fatura kesmek lazım olduğu için 2.el giremiyolar sanıırm ondan :D 1699044294 hata oldupğunu nasıl anlarız
  7. R

teste tabi tutmam gerekir mi program vb varmıdır ? 1699044180 almışlar ya zaqten yapcak bişi yok :D
  8. R

araştırdığım kadarıyla tray işlemci diyince 0 oluyormuş ama
  9. R

vay anasınıııı sorun teşkil eder mi? ?
  10. R

haydaa tray demiş 0 olmuyor mu
  11. R

teşekkürler :) birde geldiği zaman ne gibi testler yapmam lazım sağlam olduğunu anlamak için 1699043998 yapıcak bişi yok :D bozuk yada 2.el gelme durumu var mıdır ?
  12. R

önemli değil ya oyun için falan değildir zaten :D sadece bozuk gelirmi diye sormak istedim yada 2.el falan
  13. R

anakartın desteklediği bunlar olduğu için tekrardan anakart fiyatı vb vermemk için buna almışlar bunun bir üstü 2600 onunda üstü 3k gibi ibişi
  14. R

malesef fatura istedikleri için buradan almışlar kötümüdür sizce ?
  15. R

malesef sipariş vermişler sorun olurmu ? ne farkı var
Geri