• ReadyorNot
      ReadyorNot, Lumma stealer virüsü bulaştı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      interneti kapatıp önyükleme taraması yaparsın. yedeklerini alırsın (sistem dışında) yetki verdiysen o exeye sisteme yerleşebilir hatta kapı bile açar...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Antivirüs uygulaması işlemciye zarar verir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İşlemi neyle yapmasını istiyorsun? 🤷 CPU ve Ram kullanır eğer bütün sistemi kısa sürede taramasını isterseniz tabi ki performans için işlemciyi kullanacak...
    • ReadyorNot
      Büyük dosyalar fp verebilir. Bunu arşiv tarama açıkken yaptığında karşı sunucuya gönderim yapacak uzmanlar bakacak vs. Bu tarz hizmetler de ücretlidir. Tek...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Recall Kapatma (Windows 11) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      24h önermiyor. 22h kullanıyor kendide... Gömülü kodluyorlar. Ben uyarma görevimi yaptım. 🕵️✅
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Recall Kapatma (Windows 11) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tabi ya kapalıdır... En günceller ve en son çıkanlar her zaman en iyi değildir... 😏
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Windows kategorisinde Recall Kapatma (Windows 11) başlıklı bir konu açtı.
      Windows 11 güncellemesi Copilot+ ile Recall zorunlu şekilde yükleniyor. Hemen CMD sağ tuş yönetici olarak çalıştırın. Dism /Online /Disable-Feature...
    • ReadyorNot
      1. Bitdefender Antivirus Plus Avantajlar: Hafif, yüksek koruma seviyesine sahip ve arka planda fazla sistem kaynağı tüketmez. RAM kullanımı oldukça...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Güvenlik kategorisinde Norton AVG Avast Avira Kullananlar başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba bu antivirusleri kullanıyorsanız acilen güncelleyin. Eski sürümleri kullanmayın. endpoint kullananlar içeriği kontrol etsin. Özet nedenleri buraya...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Az RAM kullanan Antivirus önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bulut tabanlılara bakarsın. ram seni yemez...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Eposta hesabıma erişemiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      3 kritik noktayı atlamışsın. cihaz,no,kurtarma maili Bak bakalım güvenlik sorusu çıkacak mı? Yoksa tarayıcı şifrelerini gözden geçir eşleştirdiysen veya...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, NFS Carbon Dosyası Virüslü mü ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Setup dosyan 20+ ip ile haberleşme yapıyor. Bilgisayarını kapatma ve yeniden başlatma yetkisi bile alıyor. Kendine yetki veriyor sürücünde istediğini yapmak...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, avast antivus iyi midir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Avast ve AVG verinizi size sormadan satıyordu. Ceza ödediler. AVG internet ise geçen gün bir açık kullandıkları için gündem oldu. Şu dönemde birazda şans...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Odada Çekmeyen Internete Ne Yapılabilir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tavana konumlandır. Şemsiye gibi düşün... Duvarlarda ve kapıda yalıtım varsa değer düşer. modemin antenleri de önemli. cihazında... 10 metre ise tam...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, Fitgirl'den virüs yedim! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yazılıma enjekte etmeden kurulmasını sağlayamaz. sistemi izole etmeyi biliyorsanız eğlencenize bakarsınız. yetkiyi alır sistem seviyesinden istediğini yapar...
    • ReadyorNot
      ReadyorNot, xotonic oyununda virüs varmı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Alerjik bir durum.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,239
Üyeler
160,053