realchavo isimli üyenin son içerikleri

1. realchavo

Ajazz Aj139 Pro Ön Sipariş 61 Dolar

Neyse hocam biraz daha araştırıp AJ139 veya AJ199 alıcam, ikisi de pişman etmez diye düşünüyorum. Normalde Darmoshark N3 düşünüyordum fakat satıcısı biraz sıkıntı yaratabilir garanti konusunda pek olumlu yorumlar yok. 1.000 - 1.300 TL bandında bu mouselerle aynı kalitede kablosuz öneriniz varsa...
  2. realchavo

İnternette AJ139 için skatez yok sanırım ve bildiğim kadarıyla iki modelin de stok skatezleri kötü. Sanırım AJ199 alıp skatez almam daha mantıklı olur hocam. Siz ne düşünüyorsunuz?
  3. realchavo

Sağolun hocam, sizce AJ199 mu almalıyım yoksa AJ139PRO mu?
  4. realchavo

Darmoshark n3 Mouse Bağlantı Sorunu

Anladım hocam sağolun, sanırım satıcıya güvenemediğim için Ajazz AJ139PRO alıcam Amazon üzerinden. Umarım pişman etmez, emek ayırıp cevap verdiğiniz için tekrardan sağolun hocam.
  5. realchavo

Hocasm selam, mouseyi hâlâ kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız herhangi bir sorun çıkarttı mı? Eksileri ve artıları nelerdir acaba? Ben de almayı düşünüyorum.
  6. realchavo

Darmoshark n3 Mouse Bağlantı Sorunu

Hocam selam, konu üzerinden biraz zaman geçmiş ve biraz konuyla alakasız bir soru sorucam. Ben de Darmoshark N3 modelini almayı düşünüyorum fakat sana sormak istedim, mouseyi şu an kullanıyor musun? Herhangi bir sorun çıkardı mı? Hangi site üzerinden aldınız acaba?
Geri