Ajazz Aj139 Pro Ön Sipariş 61 Dolar

Eren Güven

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,809
Şu an yurtdışı önsiparişle alınabiliyo, kargo vergi vs. Dahil 61 dolara geliyor.
3395 sensör ve huano switchleri var.

çok sade ya biyerden rgb akmalıydı keşke üst kısmı seffaf yapıp altına ful rgb döşeseler

Şu an yurtdışı önsiparişle alınabiliyo, kargo vergi vs. Dahil 61 dolara geliyor.
3395 sensör ve huano switchleri var.
gayet şık olmuş her seferinde rgb olucak diye bir şey yok bana kalırsa hafif ışıklandırma olabilir

Hocasm selam, mouseyi hâlâ kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız herhangi bir sorun çıkarttı mı? Eksileri ve artıları nelerdir acaba? Ben de almayı düşünüyorum.
kullandığım sürede sorun çıkarmamıştı da elimde çok fazla mouse olduğu için aj199 u forumdan bi arkadaşa 800 liraya satmıştım. geri dönüş yapmadı muhtemelen bi sıkıntı yaşamamıştır

kullandığım sürede sorun çıkarmamıştı da elimde çok fazla mouse olduğu için aj199 u forumdan bi arkadaşa 800 liraya satmıştım. geri dönüş yapmadı muhtemelen bi sıkıntı yaşamamıştır
Sağolun hocam, sizce AJ199 mu almalıyım yoksa AJ139PRO mu?

Sağolun hocam, sizce AJ199 mu almalıyım yoksa AJ139PRO mu?
139 u hiç kullanmadım bi ara alacaktım sonra vazgeçtim. muhtemelen 139 biraz daha büyük ve batarya kapasitesi fazladır. aj199 un şarjı 1 hafta anca gidiyodu çünkü

139 u hiç kullanmadım bi ara alacaktım sonra vazgeçtim. muhtemelen 139 biraz daha büyük ve batarya kapasitesi fazladır. aj199 un şarjı 1 hafta anca gidiyodu çünkü
İnternette AJ139 için skatez yok sanırım ve bildiğim kadarıyla iki modelin de stok skatezleri kötü. Sanırım AJ199 alıp skatez almam daha mantıklı olur hocam. Siz ne düşünüyorsunuz?

İnternette AJ139 için skatez yok sanırım ve bildiğim kadarıyla iki modelin de stok skatezleri kötü. Sanırım AJ199 alıp skatez almam daha mantıklı olur hocam. Siz ne düşünüyorsunuz?
fiyatı hala uygun zaten. pfte skatez olarak görünüyo ve gayet güzel kayıyo. yalnız bana gelen mouse nin alt taraftaki skatezi tam yapışmamış gibiydi haricinde çok kötü olduğunu söyleyemem. sadece uzun vadede nasıldır onu bilmiyorum

fiyatı hala uygun zaten. pfte skatez olarak görünüyo ve gayet güzel kayıyo. yalnız bana gelen mouse nin alt taraftaki skatezi tam yapışmamış gibiydi haricinde çok kötü olduğunu söyleyemem. sadece uzun vadede nasıldır onu bilmiyorum
Neyse hocam biraz daha araştırıp AJ139 veya AJ199 alıcam, ikisi de pişman etmez diye düşünüyorum. Normalde Darmoshark N3 düşünüyordum fakat satıcısı biraz sıkıntı yaratabilir garanti konusunda pek olumlu yorumlar yok. 1.000 - 1.300 TL bandında bu mouselerle aynı kalitede kablosuz öneriniz varsa açığım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,631
Son üye
GANYOTÇUU
Geri