sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
- Konu Sahibi Konu Sahibi
edemezsin kiiade etmeye değer mi? veya iade eden oldu mu?
edemezsin kiiade etmeye değer mi? veya iade eden oldu mu?
Ödemeyip teslim almazsak mecbur iade edecekleredemezsin ki
imhaya yallah olurÖdemeyip teslim almazsak mecbur iade edecekler
Hem bunu neye göre yazdınız merak ettim. Israrla vergi yok demişsin herkesinki pttle geliyorvergi ihhtimali filan yok
2 hafta önce başıma geldi vergi ile ilgili değil ama iade yollamam gerekti aldığım şeyi geri gitti ptt yolladı yurtdışına kargo ücretini kesip iademi yolladılar kim neden imha etsin kankam sana kim dediyse doğru söylememiş.imhaya yallah olur
Bi hocamın aula f99 prosu para iadesi olmadan imhaya gitmişti2 hafta önce başıma geldi vergi ile ilgili değil ama iade yollamam gerekti aldığım şeyi geri gitti ptt yolladı yurtdışına kargo ücretini kesip iademi yolladılar kim neden imha etsin kankam sana kim dediyse doğru söylememiş.
Ben buradan almadım zaten yurtdışından başka bir yerden farklı bi ürün aldım ama belkide bazı şeyleri size eksik aktarmıştır veya doğru aktarmamış olabilir. Her ürününü iade yollayanın ürünü imha olsa ohoo.Bi hocamın aula f99 prosu para iadesi olmadan imhaya gitmişti
genellikle imha oluyor ajazz gibi sitelerde yaşadim yani benzerlerini he bazilarinda iade oluyo tabiiBen buradan almadım zaten yurtdışından başka bir yerden farklı bi ürün aldım ama belkide bazı şeyleri size eksik aktarmıştır veya doğru aktarmamış olabilir. Her ürününü iade yollayanın ürünü imha olsa ohoo.
Sen yanlışlıkla düz aj159 almışsın herhalde arkasında ne yazıyorBana da bugun geldi ve 426 ti vergi cıktı.bir de benim modelde chargin dock var sanıyordum,resimden. Malesef yokmus
Evet pro olmayan modeli almısımSen yanlışlıkla düz aj159 almışsın herhalde arkasında ne yazıyor